Το νυφικό μακιγιάζ που όλες θέλουμε! Photo, info και προϊόντα από το makeup της Ρ. Μπουντούρη στην Χ. Αλούπη!

Το νυφικό μακιγιάζ είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Και όπως σου έχουμε πει δεκάδες φορές, οφείλει να είναι δύο πράγματα classy και… classic. Να κοιτάς τον εαυτό σου εκείνη την ημέρα στον καθρέφτη και να νιώθεις όμορφα με αυτό που βλέπεις. Γιατί είσαι η ίδια όμορφη. Και το ίδιο να συμβαίνει και όταν θα κοιτάς τις φωτογραφίες του γάμου σου χρόνια μετά.

Γιατί ένα bridal makeup δεν πρέπει να υπακούει σε πρόσκαιρα trends που παίζουν τώρα αλλά το 2027 θα σε κάνουν να νιώθεις άβολα για την επιλογή σου.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπήσαμε το νυφικό μακιγιάζ της Χριστίνας Αλούπη από τα μαγικά χέρια της Ράνιας Μπουντούρη. Και όπως σε κάθε περίπτωση που ένα makeup ή κάποιο hair styling μας τραβάει την προσοχή, έτσι και τώρα η επόμενη αντανακλαστική κίνηση ήταν να επικοινωνήσουμε με την αγαπημένη μας makeup artist για υπεραναλυτικά info, αποκλειστικές backstage photos και την ακριβή λίστα των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν (κάποια από αυτά μπήκαν ήδη στο καλάθι των αγορών μας. Τα υπόλοιπα, τα είχαμε ήδη στο νεσεσέρ μας 😉

“Για το μακιγιάζ της Χριστίνας, αφού συζητήσαμε, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που να τονίζει τα υπέροχα μάτια της σε γήινες αποχρώσεις. Δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε πολύ ανοιχτά χρώματα αλλά ούτε και πολύ σκούρα ενώ στα μάτια τοποθετήσαμε βλεφαρίδες σε small μέγεθος ώστε να φαίνονται απόλυτα φυσικές. Οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν στο μακιγιάζ και ειδικά το μακιγιάζ των ματιών της ήταν γήινες- ψυχρές στις αποχρώσεις του πούρου. Με το νέο Even Steven foundation της The Balm δημιούργησα μια φυσική, αλαβάστρινη βάση. Η Χριστίνα έχει υπέροχη επιδερμίδα οπότε ήταν εύκολο να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Στα μήλα τοποθετήσαμε μια φυσική απόχρωση σε ροζ- καφέ και φυσικά ενισχύσαμε τη λάμψη με την παλέτα The Manizer Sisters της The Balm και την απόχρωση Mary-Lou Manizer που είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Στα χείλη τοποθετήσαμε την απόχρωση Meet Matt(e) Hughes Sincere και ολοκληρώσαμε με φρύδια πολύ φυσικά, συμπληρώνοντας λίγο χρώμα σε πολύ ανοιχτή απόχρωση.

Τα καλλυντικά που χρησιμοποιήθηκαν για το νυφικό μακιγιάζ της Χριστίνας Αλούπη και πού μπορείς να τα βρεις!

1. Meet Matt (e) Hughes Sincere – Υγρό Κραγιόν by The Balm, €20.46

2. Balm Springs – Ρουζ/ Bronzer by The Balm, €22.46

3. The Manizer Sisters – Παλέτα με πούδρες λάμψης by The Balm, €29.80

4. Work is overrated – Σκιά σε μορφή σκόνης by The Balm, €14.68

5. Sexy Mama – Πούδρα Φινιρίσματος by The Balm, €17.99

6. Rose 01c – Μολύβι Χειλιών by Beauty is life, €14.11

7. Beige 01C -Μολύβι Φρυδιών by Beauty is life, €14.11

8. Nude tude – Παλέτα σκιών by The Balm, €34.25

9. Light/ Medium – Even Steven Whipped Foundation – Βάση σε κρεμώδη μορφή by The Balm, €23.50

10. Scuba – Mascara By The Balm, €22.00

Read More

And More