Το ολοκαίνουριο άρωμα του Tom Ford! Σου ξυπνά μνήμες από καλοκαίρι!

Κάθε φορά που στα αυτιά μου φτάνει ένα νέο σχετικά με τον Tom Ford χτυπάω παλαμάκια! Ειδικά όταν αυτό το νέο έχει να κάνει με ομορφιά και, για να στο κάνω ακόμη πιο συγκεκριμένο, με την σειρά Private Blend! Το τελευταίο άρωμα που προστέθηκε στην prive οικογένεια ήταν το Neroli Portofino (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Το… τελευταίο- τελευταίο είναι το Levander Palm το οποίο ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την Καλιφόρνια (να σου θυμήσω ότι το κάθε άρωμα της Private Blend σειράς είναι αφιερωμένο και εμπνευσμένο από μια περιοχή). Πριν προχωρήσω σε όλες τις λεπτομέρειες για το άρωμα πρέπει να σου πω ότι αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ενός νέου αρώματος και έχεις ένα αρκετά καλό budget να διαθέσεις (κοστίζει περίπου €170), επένδυσε πάνω του. Θα έχεις αποκτήσει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα το οποίο δεν θα το μυρίζεις παντού!

Levander Palm: μάθε τις λεπτομέρειες…
Το Tom Ford Lavender Palm αιχμαλωτίζει τις δυο διαφορετικές πλευρές της California. Το άρωμα ανοίγει με δυο διαφορετικούς τύπους λεβάντας: με το λαμπερό και τονωτικό Lavandin και με νότες από το βότανο Lavender Absolute. Κίτρο και περγαμόντο αναμειγμένο με φασκόμηλο ξετυλίγονται για μια υπέροχη αρχή. Το συγκεκριμένο άρωμα τονίζει τις δυο πλευρές της λεβάντας, τη ζωντάνια από τα φύλλα του φοίνικα με τη λαμπερές αλδεΰδες (aldehydes). Ροζ και Λευκή πικροδάφνη μαζί με άνθη από lime αφήνουν μια αιθέρια όψη. Το βετιβέρ και ο κέδρος εμπλουτίζουν το άρωμα με μια ξυλώδη πινελιά. Οι νότες βάσης όπως το Benzoin και κόκκους Tonka με ένα άγγιγμα από olibanum και βρύα αφήνουν μια εθιστική ζεστασιά που αποκαλύπτεται σιγά- σιγά και αφήνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία απόλαυσης.

Τι λέει ο Tom Ford για το νέο του παιδί
Η California είναι θεαματική” όπως αναφέρει ο TomFord. “Ζω εκεί και αισθάνομαι κάθε μέρα ότι εμπνέομαι από την τέχνη, την αρχιτεκτονική, από τα films ακόμα και από τους ίδιους τους ανθρώπους.”

Read More

And More