Το… περίεργο μυστικό ομορφιάς της Marilyn Monroe!

Το όνομα της Marilyn σου κάνει έναν και μόνο συνειρμό! Beauty icon! Γι’ αυτό και πολλές θα θέλαμε να ξέρουμε τα μυστικά ομορφιάς της. Και η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για την Monroe, ωστόσο πρόσφατα η βρετανική Vogue αποκάλυψε ένα κάπως… ανορθόδοξο beauty tip το οποίο απ’ ότι έγραψαν αγαπούσε να εφαρμόζει.

Η Marilyn άπλωνε πολλές στρώσεις βαζελίνης στο πρόσωπό της καθώς επίσης και μια κρέμα Erno Laszlo Active pHelityl ή Nivea για να προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία και να λάμπαει κάτω από τα φώτα του στούντιο. “Δεν μου αρέσει να μαυρίζω. Είμαι κατά και ο λόγος είναι ότι θέλω να νιώθω ξανθιά παντού!”, συνήθιζε να λέει η Marilyn όπως αναφέρει και η Daily Telegraph.

Καλά μέχρι εδώ! Όμως, η Marilyn έβαζε στο πρόσωπό της και μια ορμονική κρέμα, συνήθεια που είχε σαν αποτέλεσμα να βγάζει έντονο χνούδι στο πρόσωπό της: “Είχε το περισσότερο χνούδι από οποιαδήποτε άλλη ηθοποιό του Hollywood”, λέει ο Gene London στην βρετανική Vogue. “Ήθελαν να της αφαιρέσουν το χνούδι από το πρόσωπό της, αλλά η Marilyn αρνούνταν πεισματικά! Έλεγε ότι όταν το φως έπεφτε στο πρόσωπό της, της έδινε μια απαλή λάμψη οπότε δεν χρειαζόταν να την φωτογραφίζουν με ειδικούς φακούς όπως έκαναν με άλλες stars”.

Read More

And More