Site icon TLIFE

Το πιο millennial brand καλλυντικών λανσάρει κρέμα χεριών και την κάνει πρώτα δωρεά στα νοσοκομεία!

Αυτό το διάστημα οι νοσοκόμοι και οι γιατροί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και οι εταιρίες καλλυντικών προσπαθούν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο η καθεμία: κάποιες κάνουν μεγάλες δωρεές, κάποιες άλλες βάζουν τα εργοστάσιά τους να παράξουν αντισηπτικά χεριών και πολλές δίνουν κρέμες χεριών καθώς τα χέρια αυτή την περίοδο έχουν ανάγκη από εντατική εντδάτωση περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τα Glossier, το πιο αγαπημένο brand των millennials στην χαρακτηριστική ροζ συσκευασία, απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσα άλλα και τι είναι αυτό που το κάνει να θέλουμε διακαώς ένα προϊόν στο νεσεσέρ μας (δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα).

Στις 23 Απριλίου τα Glossier λανσάρουν κρέμα χεριών η οποία, όμως, ξεκίνησε να διατίθεται από τώρα σε γιατρούς και νοσοκόμους. “Ένα από τα προϊόντα που θέλατε πολύ είναι η κρέμα χεριών, κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε εδώ και δύο χρόνια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε μια κρέμα χεριών η οποία θα διατίθεται από τις 23 Απριλίου. Από σήμερα, όμως, δίνουμε 10.000 Hand Creams στα χέρια που το έχουν περισσότερο ανάγκη τώρα. Αν δουλεύετε σε κάποιο νοσοκομείο των ΗΠΑ κάντε κλικ στο παραπάνω link για να συμπληρώσετε την φόρμα για εσάς και τους συναδέλφους σας”, έγραψε η ομάδα του Glossier κάτω από αυτή την φωτό που ανέβηκε στο instagram.

Βεβαίως, η ανταπόκριση ήταν τεράστια και λίγες ώρες μετά η εταιρία ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσαν την δωρεά των 10.000.

 

© 2024 tlife.gr