Το πρώτο pop up store της Kylie Jenner άνοιξε και έγινε ό,τι ακριβώς φαντάζεσαι!

Σε λίγες μέρες από τώρα αφήνουμε πίσω μας το 2016. Κάποιοι βιάζονται να μπουν στο ’17, για κάποιους άλλους, όμως, το 2016 ήταν η χρονιά τους οπότε και δεν τίθεται θέμα βιασύνης! Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα η Kylie Jenner που είδε τις beauty μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη χάρη στο λανσάρισμα των Lip Kit! Και λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου άνοιξε το πρώτο κατάστημα προκειμένου η χρονιά να κλείσει εξίσου πανηγυρικά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dillon Pena (@dillonpena) στις


Το κατάστημα άνοιξε στο Topanga Westfield Mall και οι τοίχοι του θυμίζουν βιβλιοθήκες γεμάτες με τα Lip Kit της Kylie. Επί της ουσίας, πρόκειται για pop up store που σημαίνει πως θα λειργουρήσει για ορισμένες μέρες και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου ή (το άλλο πλάνο) μέχρι να τελειώσουν οι προμήθειες. Και κρίνοντας από τον beauty παροξυσμό που προκλήθηκε στο opening, το β πλάνο είναι το πιθανότερο!Στο opening του πρώτου pop up store για τα Lip Kit φυσικά και παρευρέθηκε η Kylie Jenner η οποία πόζαρε σε καναδυό selfie με τους fan της οι οποίοι ήταν χιλιάδες!


Λέγεται, μάλιστα, πως κάποιοι κατασκήνωσαν από το προηγούμενο βράδυ για να κερδίσουν μια καλή θέση και να είναι οι ίδιοι που θα κάνουν ποδαρικό στο κατάστημα.

Και μετά από όλα αυτά, το συμπέρασμα στο οποίο οδηγούμαστε είναι λίγο- πολύ το ίδιο: για πολλά μπορείς να χρεώσεις την Kylie Jenner, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι η beauty βασίλισσα των social!

Read More

And More