Το πρώτο πράγμα που κάνει η JLO μετά το γυμναστήριο!

H Jennifer Lopez κάνει τα 49 να δείχνουν 29. Οπότε κάθε beauty συμβουλή από εκείνη είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη αλλά πολύ, πολύ απαραίτητη! Ένα από τα πράγματα που κάνει εντατικά, λοιπόν, η JLO είναι γυμναστική και αυτό είναι κάτι που ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει αμέσως μετά τη γυμναστική!

Η ίδια μίλησε στο Cosmopolitan και μεταξύ άλλων μοιράστηκε αυτό το μικρό μεν, πολύτιμο δε μυστικό ομορφιάς: “Πάντα, πάντα μετά την γυμναστική πλένω το πρόσωπό μου. Αυτό βοηθά τους πόρους μου να μένουν ανοιχτοί και την επιδερμίδα μου να δείχνει υγιής!”. Και κάτι ακόμη που θα προσθέσω εγώ (έχω κάμποσα χρόνια ΟΑΚΑ στην πλάτη μου): είναι απαγορευτικό να πηγαίνεις στο γυμναστήριο βαμμένη! Το makeup σε συνδυασμό με τον ιδρώτα φράζει τους πόρους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγάζεις σπυράκια. Επιπλέον, η γυμναστική είναι η τέλεια ευκαιρία να ιδρώσεις και να διώξεις τις τοξίνες πράγμα που το makeup το εμποδίζει!

Όσον αφορά το προϊόν που χρησιμοποιεί; Πρόκειται για το Lancer Method Cleanse, όπως επικοινώνησε μέσω instagram ο προσωπικό της δερματολόγος.

https://www.instagram.com/p/Bsb3I3blCdy/

Το προϊόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά μπορείς να το παραγγείλεις online. Αν, βεβαίως, θέλεις να διαθέσεις €52.86 για ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου.

 

Read More

And More