Το πρώτο setting spray της Kylie Jenner έχει ένα μπουκάλι που θέλουμε να έχουμε στο boudoir μας!

Το πρώτο setting spray της Kylie Jenner έχει ένα μπουκάλι που θέλουμε να έχουμε στο boudoir μας! | tlife.gr

Έχεις ξοδέψει εργατοώρες και για να κάνεις το μακιγιάζ σου μόνο και μόνο για να διαπιστώσεις λίγο αργότερα ότι το μακιγιάζ σου διαλύθηκε μέχρι να πεις… Kylie. Αλλά να που η Kylie ξέρει από διάρκεια (όσες έχουν δοκιμάσει τα liquid lipstick της το γνωρίζουν ήδη) και ήταν μόνο θέμα χρόνου να λανσάρει setting spray.

Παρένθεση: το setting spray μπαίνει αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου για να το σταθεροποιήσει και είναι εντελώς διαφορετικό από το face mist.

Συνεχίζουμε: το συγκεκριμένο setting spray μπορεί να μην το έχουμε δοκιμάσει αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως το θέλουμε στα σίγουρα, κρίνοντας από το packaging και μόνο. Πρόκειται για ένα spray σεταρίσματος που είναι κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι με τέλειο millennial pink χρώμα, κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα ενώ η Kylie το επικοινώνησε ήδη μέσα από stories της λέγοντας τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την κυκλοφορία του πρώτου μου setting spray. Είναι ένα spray σταθεροποίησης μακιγιάζ που δίνει ματ αποτέλεσμα, λανσάρεται την επόμενη εβδομάδα και ανυπομονώ» και συνεχίζει μιλώντας για το μπουκάλι: «Ροζ πάνω σε ροζ πάνω σε ροζ. Μου αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα και μου αρέσει που το έχω στο boudoir μου! Αλλά και η φόρμουλά του είναι υπέροχη, είναι το απόλυτο ματ!».

https://www.instagram.com/p/BwC4X6CHEUZ/?utm_source=ig_embed

Πώς σου φαίνεται; Χρησιμοποιείς setting spray ή σου είναι αδιάφορο;

 

READ more