Το retro glam beauty look της Μαίρη Συναντσάκη είναι η τέλεια ιδέα για τη σημερινή βραδινή έξοδο

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι beauty icon και κάθε της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποτελεί μία ακόμη έμπνευση. Επίσης είναι τολμηρή ενώ ακολουθεί μεν τις τάσεις κάθε σεζόν χαρίζοντας όμως πάντα μια πινελιά που της διαφοροποιεί και τις προσαρμόζει στο δικό της ύφος. Μετά το κόκκινο eyeliner που μας άφησε άφωνες τώρα έρχεται με ένα υπέροχο beauty look ρετρό και εμπνευσμένο από την iconic Brigite Bardot. Σε μια μοντέρνα εκδοχή όμως και πιο glam. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Το make up look επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη που δημιούργησε το τέλειο cat eye με μαύρο eyeliner τόσο στο κινητό βλέφαρο όσο και το κάτω. Η λεπτομέρεια όμως που χάρισε την απόλυτη glam πινελιά είναι η χρυσή σκιά που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα και ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσεις μοναδική λάμψη στο βλέμμα. Τα χείλη παρέμειναν nude και λαμπερά και τα φρύδια άψογα τονισμένα.

Όσο αφορά στα μαλλιά της Μαίρης ο Στέφανος Βασιλάκης εμπνεύστηκε, ξεκάθαρα από τη Brigite Bardot. Χάρισε έξτρα όγκο στην κορυφή αλλά και το μήκος των μαλλιών ενώ έκανε χωρίστρα στη μέση. 

Read More

And More