Το story πίσω από τα ξανθά φρύδια της Rihanna στο Met Gala!

Όταν μιλάμε για star βεληνεκούς Rihanna τα πράγματα δεν είναι αστεία. Και οποιαδήποτε αλλαγή, μικρή ή μεγάλη, είναι σίγουρα πολύ καλά μελετημένη. Αυτό το intro έγινε για να διαβάσεις παρακάτω το story πίσω από τα ξανοιγμένα φρύδια της Rihanna στο τελευταίο Met Gala με θέμα Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Πριν ξανοίξει η Rihanna τα φρύδια της, λοιπόν, και εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί είχε ζητήσει από τον Damone Roberts (κάνει καριέρα ως “βασιλιάς των φρυδιών”) να της δείξει πώς θα ήταν με αυτά τα ξανοιγμένα φρύδια και εκείνος το έκανε χρησιμοποιώντας έναν… κλώνο της! Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight είπε τα εξής: “Υπάρχει κυριολεκτικά ένας κλώνος της Rihanna εκεί έξω που έκανε τα φρύδια της έτσι ώστε να δείξουμε στην Rihanna πώς θα είναι. Έπειτα, στείλαμε τις φωτογραφίες στην Rihanna και δεν πήραμε καμία απάντηση πίσω. Φυσικά, δύο μέρες πριν το Met Gala επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε: “Τα λάτραψα! Θα πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι την Νέα Υόρκη για να με φροντίσεις!” και συμπλήρωσε “Η Rihanna έκλεισε το show και εννοείται ότι ήταν τεράστια τιμή!”.

https://www.instagram.com/p/BiyAUQ9DshJ/

Η δεύτερη μεγάλη είδηση μετά το γεγονός ότι η Rihanna έχει κλώνους παντού που δοκιμάζουν τα beauty look της πριν από εκείνη, για εκείνη είναι ότι η Rihanna δεν απάντησε μέχρι δύο μέρες πριν από το gala. Εχμ, και θα συμφωνήσουμε όλοι ότι θα μπορούσε να το έχει κάνει νωρίτερα. Σωστά;

 

Read More

And More