Το τελευταίο μανικιούρ της Kendall Jenner μας έκανε να νιώσουμε λίγο περίεργα!

Η Kendall Jenner είναι μοντέλο πρώτης γραμμής και στο πλαίσιο του επαγγέλματός της πρέπει να κάνει διάφορα πράγματα. Όπως να φροντίζει την διατροφή της, να γυμνάζεται εντατικά και… να αλλάζει μανικιούρ κάθε μέρα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στα fashion week που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στις μητροπόλεις της μόδας με την Kendall Jenner να δίνει το παρών σε κάθε show.

Από τα shows αυτά, όμως, τα νύχια της έμειναν… αλώβητα όπως αποδεικνύεται από το μανικιούρ που μόλις ανέβασε στα stories της. Η ίδια επισκέφτηκε το Modern Pamper Salon στο Χόλιγουντ, εκεί που κάνουν τα νύχια τους όλες οι αδερφές Kardashian- Jenner, και έκανε ένα μανικιούρ το οποίο στηρίχθηκε στο negative space, το trend που θέλει να αφήνεις μέρος των νυχιών σου άβαφο. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω κι εδώ θα χρειαστούμε τη γνώμη σου.

Ναι, το μανικιούρ της δείχνει πόσο υγιή είναι τα νύχια της, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το σχέδιο μας κάνει να νιώθουμε κάπως άβολα, αφού μοιάζει να το έκανε παιδικό χέρι. Τι λες; Σου αρέσει και το βρίσκεις cool ή… είσαι μαζί σας; Να σου θυμίσουμε πως η Kendall Jenner έχει αδυναμία τόσο στο negative space όσο και στο mint χρώμα αφού παλιότερα την έχουμε δει με negative space eyeliner!

 


Read More

And More