Το τελευταίο χτένισμα της Bella Hadid στο σπίτι είναι εμπνευσμένο από μια παιδική της φωτογραφία!

Εν μέσω καραντίνας όλοι, λίγο- πολύ, κάνουμε τα ίδια πράγματα. Και εκείνοι που έχουν λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι πειραματίζονται περισσότερο με τα μαλλιά τους. Κάποιοι τα βάφουν, κάποιοι αφήνουν την άβαφη ρίζα τους να φανεί, κάποιοι άλλοι κουρεύουν (ή και κουρεύονται) και η Bella Hadid αποφάσισε να επαναφέρει ένα… blast from the past χτένισμα.

Στις τελευταίες φωτό που ανέβασε από το σπίτι της η ίδια φοράει το αγαπημένο της jacket και έχει ένα hair accessory το οποίο από ότι αποδεικνύεται από παλιές φωτογραφίες είναι το αγαπημένο της.

Σημαντική σημείωση: το αγαπημένο της jacket το φοράει χωρίς κάποιο top οπότε το τελευταίο πράγμα που προσέχεις είναι το hair accessory.

https://www.instagram.com/p/B-cve-qA6AC/?utm_source=ig_embed

Λίγες ώρες μετά από την παραπάνω φωτό η ίδια ανέβασε ένα story στο instagram της που δείχνει την Bella σε ηλικία έξι ετών να φοράει ένα αντίστοιχο μαντήλι στα μαλλιά της, το οποίο μαντήλι προφανώς και την ενέπνευσε για το τελευταίο της hair look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να καλύψεις την άβαφη ρίζα των μαλλιών σου. Γιατί, σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, η καστανή πλέον Bella Hadid γεννήθηκε κατάξανθη!

 

Read More

And More