Το θρυλικό FIX+ της MAC θα κυκλοφορήσει σε limited edition!

Σε έναν καταπιεστικό κόσμο όπου θα έπρεπε να διαλέξω ένα και μόνο προϊόν από την MAC, αυτό θα ήταν το FIX+. Το θρυλικό face mist της MAC που χρησιμοποιείται με 2566 διαφορετικούς τρόπους είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου και θα το διαπιστώσεις από τα άπειρα μπουκαλάκια που θα βρεις πάνω στο boudoir μου.

Το μεγάλο νέο είναι ότι τα θρυλικά FIX+ θα κυκλοφορήσουν σε νέα συλλεκτική έκδοση. Ή, καλύτερα, θα κυκλοφορήσουν σε επτά νέες συλλεκτικές εκδόσεις!

Σε travel-size μέγεθος, για να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ο βασικός σκοπός αυτής της συλλογής είναι να «αγκαλιάσει» το ελεύθερο πνεύμα σου. Βρες την επιθυμητή «διάθεση» που θέλεις ή δημιούργησε τη δική σου. Με 49 πιθανούς -άνευ όρων- συνδυασμούς, μπορείς να κάνεις layering ή να αναμείξεις διαφορετικά αρώματα.

Τι περιέχει κάθε μπουκάλι; Βιταμίνες, Μεταλλικά Στοιχεία, Χαμομήλι, Αγγούρι και Πράσινο Τσάι μαζί με τα συγκεκριμένα αρωματικά στοιχεία που χρειάζεται το κάθε ένα από τα 7 mini FIX+ Vibes.

Τι κάνουν; Ενυδατώνουν, καταπραϋνουν και ανανεώνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα σετάρουν, βελτιώνουν το μακιγιάζ με διάρκεια έως και 12 ώρες, χαρίζοντας τη διάθεση που έχεις ανάγκη!

Όσο για τα επτά νέα FIX+ είναι τα εξής: FIX+ Passion με άρωμα φράουλας και ροδάκινου, FIX+ Vitality που σου δίνει ενέργεια χάρη στο άρωμα από βερίκοκο και μανταρίνι, FIX+ Play με πορτοκάλι και λεμόνι που σε κάνει να νιώθεις ευφορία, FIX+ Balance με μέντα και περγαμόντο, FIX+ Calm για χαλάρωση με blueberry και γιασεμί, FIX+ Awaken με φύλλα τσαγιού και λεβάντας και FIX+ Compassion με τριαντάφυλλο.

Και last but not least, ένας διαφορετικός τρόπος να το χρησιμοποιείς για να “γράψει” πιο έντονα το highlighter που φοράς!

 

Read More

And More