Το unicorn make up μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο catwalk!

Πριν τα social media μπουν τόσο δυναμικά στην ζωή μας τα πράγματα σε σχέση με την ομορφιά είχαν κάπως έτσι: εμείς βλέπαμε τις τάσεις που δημιουργούσαν για τα catwalks οι make up artists και οι hair stylists, τις υιοθετούσαμε και τις μεταφέραμε στον δρόμο. Πλέον, όμως, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί: τα κορίτσια που βλέπεις στον δρόμο ή και στα social (ένα μικρό δείγμα… δρόμου) εμπνέουν τους make up artists οι οποίοι με την σειρά τους δημιουργούν looks για το catwalk.

Λειτουργώντας υπό αυτό το πρίσμα ο Tom Pecheux δημιούργησε για τον οίκο Brandon Maxwell ένα unicorn makeup. Ή μάλλον, όχι όποιο makeup αλλά αυτό που απασχόλησε τα social τον περασμένο Δεκέμβριο όσο κανένα άλλο!

Και παρά το γεγονός ότι δεν γράφτηκε επίσημα πουθενά ότι επρόκειτο για ένα unicorn inspired maeup, ήταν παραπάνω από προφανές οπότε σε αυτή την περίπτωση τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!
Για να δημιουργήσει αυτό το αποτέλεσμα, ο Tom Pecheux, χρησιμοποίησε το M.A.C. Eye Kohl στην απόχρωση Feline (ένα έντονο μαύρο χρώμα) και ζωγράφισε με αυτό όλο το κινητό βλέφαρο του ματιού με διαγώνια διάθεση ώστε να πετύχει ένα πιο σχιστό αποτέλεσμα. ΄Επειτα, για να κάνει το μαύρο μολύβι να φαίνεται πιο βαθύ και πλούσιο χρησιμοποίησε τη σκιά M.A.C. Eye Shadow στην απόχρωση Carbon στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού.

Τέλος, και αυτό είναι το καλύτερο part, για να πετύχει το τέλειο unicorn αποτέλεσμα, ο Tom Pecheux έβαλε το κάθε μοντέλο να διαλέξει μόνο του την απόχρωση που ήθελε ανάμεσα σε 6 pigments. Έτσι, αφενός το κάθε μακιγιάζ ήταν διαφορετικό, αφετέρου το κάθε μοντέλο ένιωθε πολύ άνετα μέσα σε αυτό. Και είναι πολύ σημαντικό! Γιατί στο κάτω- κάτω τα μοντέλα είναι κορίτσια σαν κι εμάς, απλώς έχουν δύο μέτρα πόδια 😉

Παραπάνω μια από τις έξι αποχρώσεις MAC που χρησιμοποιήθηκαν για το unicorn makeup. Αν θέλεις να κάνεις αντίστοιχο μακιγιάζ αυτό το προϊόν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Κοστίζει €22.00

Read More

And More