Το χρώμα που θα παίξει παντού το καλοκαίρι και πως να το φορέσεις!

Το χρώμα που θα παίξει παντού το καλοκαίρι και πως να το φορέσεις! | tlife.gr

Τιρκουάζ! Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν που κάνει την δυναμική του εμφάνιση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας και όχι μόνο κι εμείς σου δείχνουμε 4 διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσεις!

Φόρεσε ένα τιρκουάζ φόρεμα
Η Penelope Cruz το υποστήριξε πρώτη με ένα light τιρκουάζ φόρεμα με έναν ώμο που αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της και τόνιζε ακόμη περισσότερο το μαύρισμά της. Καν’ το κι εσύ, ειδικά αν έχεις αποκτήσει ήδη το πολυπόθητο ηλιοκαμμένο χρώμα…

Συνδύασε την τιρκουάζ σκιά με μια χρυσή
Μια super ιδέα που θα αναδείξει το βλέμμα σου είναι να φορέσεις την τιρκουάζ σκιά σου στην εξωτερική γωνία του ματιού και να επιλέξεις μια χρυσαφένια για την εσωτερική κόγχη. Η Jessica Alba μας δείχνει τον τρόπο.

Άπλωσε τιρκουάζ σκιά στην εσωτερική γωνία και στη ρίζα του κάτω βλεφάρου
Η τιρκουάζ σκιά τονίζει τέλεια τα καστανά σκουρόχρωμα μάτια. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, διάγραψε πρώτα το περίγραμμα των ματιών σου με ένα μαύρο μολύβι, άπλωσε τιρκουάζ σκιά στην εσωτερική κόγχη και τη ρίζα του κάτω βλεφάρου και ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις μάσκαρα. Πάρε ιδέες από το μακιγιάζ της αμερικανίδας ηθοποιού, Lea Michele.

Βάψε τα νύχια σου σε τιρκουάζ απόχρωση!
Κάνε ένα πεντικιούρ σε τιρκουάζ τόνο και ισσορόπησε σε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα πέδιλα, όπως έκανε και η Jessica Alba την ίδια μέρα που φόρεσε και την τιρκουάζ σκιά. Μας αρέσει πολύ!

READ more