Το χρώμα της χρονιάς για το 2015 λέγεται Marsala! Ποιο είναι αυτό; Δες εδώ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από μια κάποια αρχή για να σε μυήσω σε αυτό το άρθρο: η Pantone είναι εταιρία που “κατασκευάζει” χρώματα και κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο ορίζει το χρώμα της επόμενης χρονιάς. Πέρυσι το χρώμα αυτό ήταν το Radiant Orchid (αν είσαι καλά διαβασμένη θα το θυμάσαι, αν όχι ποτέ δεν είναι αργά, άρα check εδώ!).

Και να σου πω ότι η Pantone δεν είναι όποια εταιρία, αλλά είναι respect και την συμβουλεύονται πάντα οι σχεδιαστές μόδας και οι εταιρίες καλλυντικών για να βγάλουν ρούχα και beauty goodies στα σωστά, must χρώματα!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2015. Λέγεται Marsala (για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν ξέρω ακριβώς που πρέπει να βάλεις τον τόνο! Στην λήγουσα, στην παραλήγουσα ή στην πρόπαραλήγουσα! Ουφ!) και είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω…

It’s here! The @WSJ announces the Pantone Color of the Year for 2015 is #Marsala #ColoroftheYear

A photo posted by PANTONE (@pantone) on

Πρόκειται για ένα χρώμα που θυμίζει λίγο κόκκινο κρασί αλλά στην πιο… μουντή εκδοχή του (μεταξύ μας, μπορούμε να το αποκαλούμε και μπορντώ :P) και το είδαμε να το φορά πριν λίγες μέρες η Kylie Jenner στα American Music Awards

Και στα χείλη της η Rihanna στην πρεμιέρα της ταινίας It’s not Over…

Αν θες, λοιπόν, να λέγεσαι ενημερωμένη, θα πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα προϊόν ομορφιάς σε marsala απόχρωση (καλά! Καλά! Μπορντώ!). Και για να πας και απόλυτα διαβασμένη στα καταστήματα σου συγκεντρώσαμε δέκα κραγιόν, lipgloss και βερνίκια στην απόχρωση της χρονιάς για το 2015.

Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More