Τώρα όλες μπορούμε να έχουμε ιδανική επιδερμίδα χάρη στη Vichy! Bonus: και πολλά δώρα!


Θέλεις τη δική σου ιδανική επιδερμίδα; Η Vichy την κάνει πραγματικότητα χαρίζοντας σου premium δώρα!

Έχεις ξηρή ή πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα; Το στρες της δουλειάς σου σε καταβάλλει; Οι περιβαλλοντικές συνθήκες σε επηρεάζουν; Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, τον τρόπο ζωής, ή τον τύπο επιδερμίδας σου, η Vichy σε βοηθά να βρεις την ιδανική επιδερμίδα, τη δική σου επιδερμίδα, απλά καλύτερη!

Η Vichy σε βοηθά να γνωρίσεις τη δική σου ιδανική επιδερμίδα:
– με διάγνωση
– με την εξειδικευμένη συμβουλή των αισθητικών της και
– με προϊόντα αιχμής δερματολογικά ελεγμένα και σχεδιασμένα από επιστήμονες υγείας, όπως φαρμακοποιούς, δερματολόγους, γυναικολόγους και διατροφολόγους για να προσφέρουν αποτελεσματικότητα με καλλυντική ευχαρίστηση και ανοχή.
Χάρη στη Vichy, η επιδερμίδα μπορεί να μεταμορφωθεί και να αγγίξει το ιδανικό. Πως;
Βελτιώνοντας την υγεία της, η επιδερμίδα επανορθώνεται, ανανεώνεται, προστατεύεται και γίνεται πιο όμορφη.
H Vichy κάνει πραγματικότητα τη δική σου ιδανική επιδερμίδα προσφέροντας την εξειδικευμένη περιποίηση που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου μέσα σε ένα premium necessaire με exclusive δώρα! Με κάθε αγορά κρέμας περιποίησης της Vichy, αποκτήστε
1. ένα υπέροχο νεσεσέρ
2. το νέο Vichy Ideal Body γαλάκτωμα–ορό για επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη, πιο λεία και πιο φωτεινή. Ένα προιόν περιποίησης σώματος που μιμείται τη φροντίδα προσώπου.
3. με τη Aqualia ή την Idealia, αποκτήστε το Vichy Dermablend Fluid για υψηλή κάλυψη, ενώ με τη Liftactiv ή τη Neovadiol αποκτήστε το Vichy TeintIdeal Fluid make up για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.το νέο Vichy Ideal Body γαλάκτωμα–ορό για επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη, πιο λεία και πιο φωτεινή. Ένα προιόν περιποίησης σώματος που μιμείται τη φροντίδα προσώπου.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

“Θέλω τη δική μου επιδερμίδα, αναζωογονημένη, όμορφη, λαμπερή κάθε στιγμή” με την Aqualia thermal

Δυναμική ενυδάτωση για όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή. Προσφέρει 24ώρη ενυδάτωση, ελαστικότητα, λείανση των γραμμών αφυδάτωσης και λάμψη, καθώς κατορθώνει τη βέλτιστη κατανομή του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου.
“Θέλω τη δική μου επιδερμίδα, πιο λεία, λαμπερή και ομοιόμορφη” με την Idealia
Η Idealia προσφέρει επιδερμίδα πιο λεία, με ομοιογενές ανάγλυφο και λιγότερο ορατούς πόρους, ομοιόμορφη απόχρωση με λιγότερες δυσχρωμίες, λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Μια φροντίδα που λειτουργεί σε βάθος για να επαναφέρει την όψη της ιδανικής επιδερμίδας στην επιφάνεια.

“Θέλω τη δική μου επιδερμίδα χωρίς σημάδια γήρανσης” με την Liftactiv Supreme
Μία φροντίδα ημέρας με 12ωρη αντιγηραντική δράση, που επανορθώνει τα συμπτώματα της καθημερινής γήρανσης. Δράση για το αύριο, κάθε μέρα, για ορατά νεότερη επιδερμίδα άμεσα, μέχρι το τέλος της ημέρας και μακροπρόθεσμα.

“Θέλω τη δική μου επιδερμίδα πιο λεία και με περισσότερη πυκνότητα” με την Neovadiol Magistral
Xάρη σε ένα μοναδικό σύμπλεγμα συστατικών αναδόμησης των ιστών και ένα συνδυασμό ζωτικών ελαίων, δρα συγχρονισμένα και επιτρέπει την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση.

Read More

And More