8 selfie που αποδεικνύουν ότι η Selena Gomez είναι η απόλυτη beauty queen!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν… Selena Gomez εβδομάδα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι έβαλε extensions και λίγο αργότερα ότι ο Weeknd την τράβηξε μια υπερτέλεια φωτογραφία την οποία ανέβασε το προφίλ της ταγκάροντάς τον. Λίγο μετά, ο προσωπικός της makeup artist Hung Vanngo ανέβασε μια selfie της Selena (προφανώς παίρνει το κινητό του και τραβάει η ίδια τον εαυτό της γιατί ξέρει καλύτερα ή, τουλάχιστον, νιώθει πιο ασφαλής με αυτό) με τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά το οποίο τους πήρε μόλις 15 λεπτά γιατί η Selena τους έδωσε αυτόν τον χρόνο.

Με αφορμή αυτά, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε focus στην Selena ψάχνοντας όλες τις selfie της από τον λογαριασμό του makeup artist της, κυρίως. Αυτό που θα δεις παρακάτω είναι 8 photo που επιβεβαιώνουν γιατί η Selena είναι η απόλυτη beauty queen ή 8 photo από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς και να κοπιάρεις ελεύθερα!

Flick eyeliner+ ponytail

Εδώ είναι που η Selena έδωσε στο glam squad της μόλις 15 λεπτά και εκείνοι έκαναν αυτό! Για να το πετύχεις (αν και σύντομα θα σου έχουμε how to) θα χρειαστείς ένα kajal δηλαδή ένα χοντρό μολύβι το οποίο θα φορέσεις περιμετρικά του ματιού. Εδώ σου έχουμε μερικά τέτοια kajal για να διαλέξεις.

Smugded eyes+ κυματισμοί

Η πρώτη μέρα που η Selena φοράει extensions μετά από καιρό. Τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε κυματισμούς και το μακιγιάζ της συνδυάζει smudged, δηλαδή μουντζουρωμένα μάτια, και glossy χείλη.

Catty eyes+ waves

Αν έχεις καρέ αυτά τα waves είναι η τέλεια λύση για να κάνεις update στο στιλ σου κι εδώ σου δείχνουμε πώς θα τα πετύχεις βήμα- βήμα. Όσον αφορά το μακιγιάζ για να πετύχεις αυτό το catty αποτέλεσμα δώσε ένταση στην εσωτερική γωνία με μια shimmering ανοιχτόχρωμη σκιά και τόνισε τις εξωτερικές γωνίες σου με μια μαύρη σκιά και μολύβια.

Wet look

To wet look είναι το απόλυτα sexy- απόλυτα καλοκαιρινό hair look. Για να το πετύχεις άπλωσε στα μαλλιά σου γενναίες δόσεις gel για wet look αφού έχεις βγει από το μπάνιο και προτού τα στεγνώσεις. Και φυσικά κανένα μακιγιάζ δεν σετάρεται καλύτερα με αυτά τα μαλλιά από τα smokey eyes!

Pink eyes+ sleek bob

Είναι το look με το οποίο είδαμε την Selena στο Met Gala και μας άρεσε πολύ. Και φυσικά, όταν μιλάμε για ένα τόσο έντονο μακιγιάζ ματιών οφείλεις να κινηθείς ήσυχα σε όλα τα υπόλοιπα.

Monochromatic makeup

To monochromatic μακιγιάζ θέλει να επιλέγουμε μια απόχρωση για όλο το μακιγιάζ μας. Και συνήθως αυτή την απόχρωση την αντλούμε από το ρούχο μας. Η Selena Gomez εδώ μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να το υιοθετήσουμε και έχει αυτή τη λεπτομέρεια έντονου μπλε χρώματος στο μανικιούρ που ταράζει λίγο (πολύ!) τα λιμνάζοντα νερά της μονοχρωμίας!

Elegant chic

Μαλλιά με bouncy waves που σημαίνει αρκετό όγκο και flick eyeliner με καφέ σκιά η Selena Gomez μας δείχνει ένα ακόμη πρόσωπό της, έναν ακόμη τρόπο να κάνουμε κι εμείς κάτι πολύ ωραίο με το beauty look μας.

Long & straight!

Πρωταγωνιστής αυτού του beauty look είναι τα πολύ μακριά, sleek μαλλιά της και το μακιγιάζ της είναι πιο ήπιο. Βεβαίως, πάντα λατρεύει τις ψεύτικες βλεφαρίδες (ακόμη και όταν δεν είναι τουφάκια και δεν πολυφαίνονται!) και αυτό το peachy- nude lipgloss που κατά πάσα πιθανότητα είναι plumper και δίνει και extra όγκο στα χείλη της!

Read More

And More