Kaia Gerber: η αγαπημένη των σχεδιαστών και όλες οι μεταμορφώσεις που έκανε στον μήνα της μόδας!

Όταν η μαμά σου είναι ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα των 90’s το να γίνεις κι εσύ μοντέλο της δικής σου γενιάς είναι σχεδόν μονόδρομος. Γιατί είναι γραμμένο στο DNA σου! Αυτό είναι το σύντομο story της Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, την οποία έφερε στο catwalk για πρώτη- πρώτη φορά ο Karl Lagerfeld κι έκτοτε έγινε αγαπημένη των σχεδιαστών. Η Isabel Marant που βλέπεις εδώ είναι μια από αυτούς!

Στον μήνα που αφήνουμε πίσω μας η Kaia ανέβηκε και κατέβηκε από το catwalk πάνω από τριάντα φορές, ήταν πρωταγωνίστρια πολλών shows και σε καθένα από αυτά ήταν και μια άλλη. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσεις μερικές από τις πολλές μεταμορφώσεις- πρόσωπα που άλλαξε για χάρη του fashion month. Ποια ήταν η αγαπημένη σου;

Chloe

Στο show του οίκου Chloe η Kaia Gerber είχε ένα κόκκινο σκούρο χρώμα στα μαλλιά της το οποίο ήταν αποτέλεσμα hair spray που απλώς έφυγε με το λούσιμο. Βεβαίως, θα την φανταζόμασταν και με αυτά τα μαλλιά!

Lanvin

Μια από τις μεγαλύτερες beauty τάσεις που είδαμε στον μήνα της μόδας ήταν οι γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες που μας έφερναν στον νου κάτι από την Twiggy ενώ τα μαλλιά της ήταν ήσυχα, πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail.

Isabel Marant

 

Τα κορίτσια της Isabel Marant μπορείς να τα ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος: έχουν effortless μαλλιά που υποδηλώνουν μηδενική προσπάθεια και φυσικό μακιγιάζ με lip balm στα χείλη και μια υπέροχη γυαλάδα στο πρόσωπο, σαν να βγήκαν μόλις από κάποιο spa!

 Givenchy

Μια απλή αλλαγή στον τρόπο που κάνεις την χωρίστρα και το look σου μπορεί να αλλάξει εντελώς! Τουλάχιστον, αυτό διδαχτήκαμε από την Kaia Gerber και τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο catwalk.

Valentino

Όταν είσαι μοντέλο οι σχεδιαστές μπορεί να σου ζητήσουν να κάνεις διάφορα πράγματα γι’αυτούς. Όπως, να ξανοίξεις τα φρύδια σου. Το είδαμε να συμβαίνει στον οίκο Prada, το ξαναείδαμε στο show του Valentino να σετάρεται με έντονες σκιές περιμετρικά του ματιού. Φυσικά, η Kaia Gerber ήταν κάτι που δεν διαπραγματεύτηκε!

Chanel

Το concept στο τελευταίο show του οίκου Chanel ήταν κορίτσια που είχαν επιστρέψει μόλις από το βουνό, γεγονός που αποτυπώθηκε με πολύ ρουζ τοποθετημένο πάνω στα μήλα αλλά και από την κορυφή της μύτης. Ένα άλλο show- μια άλλη εκδοχή της Kaia Gerber.

Sacai

Φυσικά και μας αρέσει πολύ με μακριά μαλλιά, αλλά και αυτή η εκδοχή της με το καρέ είναι υπέροχη. Για να το πετύχεις φόρεσε απλώς ένα μαντήλι γύρω από το λαιμό σου.

Kaia Gerber

Η πιο rock και sexy εκδοχή της Kaia Gerber, ακριβώς όπως είναι ένα κορίτσι του Saint Laurent! Τα μαλλιά της έχουν βαθιά χωρίστρα και μια παχιά γραμμή eyeliner ξεφεύγει αρκετά από τις εξωτερικές της γωνίες.

Versace

Huge hair don’t care! Στο show του οίκου Versace η Kaia Gerber και τα υπόλοιπα μοντέλα εμφανίστηκαν με υπερμεγέθη μαλλιά και full makeup μπαίνοντας εσκεμμένα σε έναν κιτς ρόλο.

R13

Η grunge Kaia Gerber στο show του νεοϋορκέζικου οίκου R13 που φαντάστηκε τα μοντέλα του με πολύ μακριά μαλλιά.

Fendi

Στο show του οίκου Fendi τα μαλλιά των μοντέλων θύμιζαν περισσότερο έργο γλυπτικής παρά μαλλιά χτενισμένα με έναν τρόπο, πράγμα που έκαναν το πολυσυζητημένο μοντέλο της γενιάς της να δείχνει αρκετά διαφορετικό.

Versace

Η απουσία φρυδιών μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα σου! Αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από την τελευταία εμφάνιση της Kaia Gerber στο show του Versace η οποία επανέφερε λίγο αργότερα το χρώμα των bleached φρυδιών της!

 

Read More

And More