Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους το 2018!

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έκαναν οι διάσημες στα μαλλιά τους το 2018! | tlife.gr

Το να κλείσουμε εμείς ραντεβού στο κομμωτήριο και να αποφασίσουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας ή να αλλάξουμε το χρώμα τους είναι κάτι. Αλλά αυτό το κάτι έχει προεκτάσεις μόνο στη δική μας ζωή γιατί κατά τ’άλλα δεν θα επηρεάσει παρά μόνο την κολλητή μας. Ίσως.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό στην περίπτωση των star οι οποίοι είναι opinion makers. Ένα απλό παράδειγμα: πριν δύο χρόνια η Cara Delevingne ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου και αμέσως το buzz cut έγινε huge τάση. Εκείνη, όμως, επισημαίνω ξανά ότι το έκανε για τις ανάγκες ενός ρόλου. Παρόμοια σκηνικά επαναλήφθηκαν και την χρονιά που μας πέρασε. Και μπορεί να μην μιλάμε για buzz cut αλλά ακόμη και αυτά τα καρέ που έγιναν εν μια νυκτί (θυμίσου την JLO που εμφανίστηκε στο Met Gala με κοντό καρέ!) ή τα κόκκινα, σηματοδότητσαν τάσεις.

Παρακάτω, λοιπόν, οι πιο μεγάλες αλλαγές που έκαναν οι διάσημοι στα μαλλιά τους το 2018. Ποια σε εντυπωσίασε περισσότερο; Στο τέλος του άρθρου θα βρεις και poll!

Anne Hathaway

Στο μυαλό μου η Anne Hathaway δεν είναι καθόλου hair chameleon. Γιατί μια ζωή την θυμάμαι με εκείνα τα μεσαίου μήκους μαλλιά και αυτό το καστανό χρώμα. Αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο δικό σου το μυαλό, πρέπει να σου πω ότι κι εγώ κι εσύ αδικούμε κατάφορα την Anne Hathaway η οποία έχει κάνει τις μεγαλύτερες και πιο extreme αλλαγές για χάρη ενός ρόλου με κορυφαία την στιγμή που ξύρισε τα μαλλιά της στο Les Miserables! Μέσα στο 2018 είχαμε και μια δεύτερη μεγάλη αλλαγή από μέρους της: η Anne Hathaway έγινε κοκκινομάλλα για την ταινία The Last Thing He Wanted.

Kim Kardashian

Μπορεί όταν μας πρωτοσυστήθηκε να είχε μακριά, σκούρα μαλλιά αλλά από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και η στάση της Kim Kardashian απέναντι στα μαλλιά της άλλαξε επίσης. Πλέον ανήκειν στην κατηγορία των hair chameleon και από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα οι φορές που έβαλε και έβγαλε τα extensions της ήταν αμέτρητες. Αλήθεια, εσύ πώς την προτιμάς; Με καρέ ή με μακριά;

Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez εμφανίστησε στο MET Gala με ένα κοντό καρέ και την επόμενη μέρα θα είχε ενδιαφέρον να μετρήσουμε πόσα ραντεβού για καρέ κλείστηκαν σε κομμωτήρια ανά τον κόσμο. Βεβαίως, η JLO είναι η JLO και μπορεί να βάζει και να βγάζει τα extensions της με χαρακτηριστική άνεση!

Cardi B

Όταν έχεις signature μακιγιάζ τα μαλλιά σου επισκιάζονται! Απίστευτο πόσο μοιάζει η αριστερή Cardi B με την δεξιά Cardi B παρά το γεγονός ότι τα μαλλιά τους είναι εντελώς διαφορετικά!

Justin Bieber

O Justin Bieber πολύ πρόσφατα ξύρισε τα μαλλιά του και πέρασε από την δεξιά φάση του στην αριστερή. Εσύ πώς τον προτιμάς;

Hailey Bieber

To hair transformation ήταν οικογενειακή υπόθεση για τους Bieber! Στο MET Gala η Hailey Baldwin (τότε) είχε βάψει τα μαλλιά της ροζ ενώ λίγο αργότερα τα επανέφερε στο γνωστό, ξανθό της χρώμα. Επίσης, λίγες μέρες πριν τα έκοψε και ένα κοντό καρέ.

Zoe Deschanel

Και όμως, σε αυτές τις δύο φωτό η πρωταγωνίστρια του New Girl έχει διαφορετικά μαλλιά: στην αριστερή είναι με καρέ όπως την ξέρουμε τώρα και στην δεξιά είναι με μακριά μαλλιά!


READ more