Selena Gomez- Justin Bieber: η beauty μεταμόρφωση του πιο hot ζευγαριού… or what?

H Selena Gomez και ο Justin Bieber βρίσκονται σε μια σχέση on and of τα τελευταία επτά χρόνια. Και παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, τον τελευταίο μήνα οι δυο τους φαίνεται να τα έχουν ξαναβρεί. Μέχρι εδώ όλα αυτά σου ακούγονται κάπως… gossip-ό,τι και ίσως και να αναρωτιέσαι σε ποια στήλη βρίσκεσαι. Λοιπόν, βρίσκεσαι στο beauty και σε αυτό το post θα δώσω αμέσως μια beauty διάσταση κάνοντας focus στην beauty μεταμόρφωση του ζευγαριού τα τελευταία επτά χρόνια. Και, πίστεψέ με, οι εικόνες που θα δεις έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από το info ότι βγαίνουν ξανά!

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2009 όταν ο manager του Justin πήρε τηλέφωνο την manager της Selena (τη μητέρα της) και ζήτησε να συναντηθούν οι δυο τους. Όπως και έγινε! O Justin ήταν τότε μόλις 15 χρονών, τα μαλλιά του έμοιαζαν να ήταν κουρεμένα σε bowl cut (με αφέλειες περιμετρικά) ενώ η Selena είχε καστανά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Αυτή είναι η πρώτη επίσμη red carpet εμφάνιση της Selena Gomez με τον Justin Bieber και έγινε τον Φεβρουάριο του 2011 στο Vanity Fair Oscar Party. H Selena έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα low bun με αρκετό όγκο, φοράει κόκκινο κραγιόν, έχει smudged μάτια και ο Justin Bieber αν και δεν έχει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του, φαίνεται να έχει μεγαλώσει. Οι δυο τους εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν πως είναι ζευγάρι.

Στα American Music Awards το 2011 η Selena με χολιγουντιανές μπούκλες δείχνει αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με την πραγματική της ηλικία (είναι μόλις 19) ενώ ο Justin Bieber έχει almost wet μαλλιά.

Το 2011 είναι η χρονιά που το ζευγάρι περνάει περισσότερο χρόνο μαζί από κάθε άλλη φορά. Σε αυτή τη λήψη τα δύο χρόνια που τη χωρίζουν δεν είναι εμφανή. Η Selena έχει καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο πιάσμενα σε half up και ο Justin επιλέγει το signature χτένισμά του με τον οποίο τον έχουν συνδέσει οι beliebers.

Το 2012 είναι πλέον επίσημο ότι είναι ζευγάρι και οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις. Η Selena έχει σκούρα μαύρα μαλλιά και είναι η περίοδος που αγαπά το smokey eyes. Ο Justin φαίνεται να έχει μεγαλώσει και έχει αποχωριστεί το στιλ εκείνο των μαλλιών που τον είχε καθιερώσει.

O Justin Bieber και η Selena Gomez στο stage για τα Much Music Video Awards. Η Selena Gomez έχει αρχίσει ήδη να πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της. Εδώ έχει επιλέξει τα σγουρά και από ότι φαίνεται έχει αφαιρέσει τα extensions. H Selena έχει πει σε συνέντευξή της ότι τα μαλλιά της δεν μακραίνουν ποτέ αρκετά και πως συχνά φοράει extensions γι’αυτό το λόγο!

Σε μια άλλη επίσημη έξοδο του ζευγαριού: ο Justin Bieber προσθέτει πόντους στιλ στην εμφάνισή του με ένα ζευγάρι γυαλιά και η Selena έχει επιλέξει ένα σιλιζαρισμένο πιάσιμο που, όμως, της πηγαίνει πολύ. Επίσης: αυτό στο χέρι του Justin είναι φίδι;

H Selena Gomez κλείνει τα 20, ο Justin Bieber είναι 18 και αυτή η φωτογραφία είναι από την έξοδο του ζευγαριού για να γιορτάσει τα γενέθλια της Selena. Από την πρώτη τους βόλτα όταν γνωρίστηκαν (τσέκαρε την πρώτη φωτό) μέχρι το 2012 και οι δυο τους έχουν αλλάξει αρκετά, αφού δείχνουν ωριμότεροι και μεγαλύτεροι. Η Selena έχει μακριά, ultra sleek και καστανά μαλλιά και ο Justin έχει υιοθετήσει ένα νέο signature hair look.

Το 2013 το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει και η Selena είναι καλεσμένη στο Late show με τον David Letterman. Ο παρουσιαστής είπε πως είχε κάνει τον Justin να κλάψει μια φορά και τότε η Selena του απάντησε: “Well that makes two of us!”. Ouch! Κάνοντας focus στο hair look της Selena, αυτό το ponytail με τον όγκο της πηγαίνει πολύ!

To 2015 το πρώην ζευγάρι περνάει το βράδυ του στο ίδιο club. Από την πρώτη τους συνάντηση το 2009 έχουν περάσει αρκετά χρόνια και οι δυο τους έχουν πειραματιστεί με άλλα τόσα look! Η Selena έχει μακριά μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι αρκετά πιο updated χάρη και στον Hung Vanngo που την έχει αναλάβει. Ο Justin Bieber έχει ξεπεράσει τη φάση ράστα ή χωρίς και επενδύει σε hair accessories.

Λίγες μέρες πριν η Selena Gomez και ο Justin Bieber άρχισαν να βγαίνουν ξανά. Αυτές είναι μερικές paparazzi λήψεις όπου οι δυο τους φαίνεται να φεύγουν από την ίδια εκκλησία με μερικά λεπτά διαφορά. Η Selena έχει μακρύ καρέ και ο Justin Bieber αυτό το κούρεμα που μοιάζει με… κοντό καρέ.

To be continued… Στο μέλλον ελπίζουμε για περισσότερες photos από τους δυο τους σε red carpet στιγμές γιατί αυτό το ζευγάρι το θέλουμε μαζί!

Read More

And More