Sofia Richie: πάρε έμπνευση για το beauty στιλ σου από το επόμενο it girl!

Αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένη για όσα συμβαίνουν στον κόσμο των celebrities θα ξέρεις πως τελευταία ο Justin Bieber είχε πρόσφατα ένα κορίτσι (που μάλλον δεν έχει πια) και ανέβαζε φωτογραφίες με εκείνη ένα σωρό και οι followers του- που αγαπούσαν περισσότερο την Selena Gomez απ’ ότι αυτή- σχολίαζαν αρνητικά. Μετά ο Justin έσβησε τον λογαριασμό του στο instagram αφότου σχολίασε κάτω από photo του με το κορίτσι του, η Selena και πάει λέγοντας… Εν πάσει περιπτώσει, αν είσαι στοιχειωδώς διαβασμένη, λοιπόν, θα έχεις ακούσει το όνομα Sofia Richie.

Αν πάλι δεν ασχολείσαι με αυτά και σου αρέσει, ας πούμε, η μουσική θα ξέρεις το Lionel Richie που έχει κόρη την Nicole Richie αλλά και την Sofia Richie.

Όλος αυτός ο πρόλογος για να μάθεις μερικά πρώτα στοιχεία για το κορίτσι που η teen Vogue αναρωτήθηκε αν πρόκειται για το επόμενο it girl (και όταν η Vogue… αναρωτιέται η απάντηση είναι πως ναι, θα είναι!).

Η Sofia Richie, λοιπόν, που γίνεται η πηγή beauty έμπνευσής μας- μιας και μιλάμε για it girl- και αυτά είναι τα 12 beauty looks που θα κλέψουμε από εκείνη. Για αρχή! Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More