Welcome back! 5 διάσημες που άλλαξαν τα μαλλιά σου ενώ εσύ έκανες τις Πασχαλινές σου διακοπές!

Τις προηγούμενες μέρες κι ενώ εσύ κατά πάσα πιθανότητα απολάμβανες τις καλοκαιρινές σου διακοπές, οι περισσότερες διάσημες ήταν λες και είχαν συνεννοηθεί να κλείσουν ραντεβού στο κομμωτήριο όλες μαζί. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι αυτές τις δύο- τρεις μέρες, δηλαδή μέχρι να πας και να επιστρέψεις, οι διάσημες απέκτησαν άλλα μαλλιά.

Παρακάτω αυτές που άλλαξαν, πώς τα έκαναν και το inspo που μπορείς να αντλήσεις.

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway είναι τολμηρή με τις αλλαγές. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες της ταινίας “Άθλιοι”. Λίγες μέρες πριν αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της Abergelο οποίος της έκανε ένα super stylish shag με φράτζες και ασυμμετρίες!

Margot Robbie

Την στιγμή που όλες κόβουν τα μαλλιά τους καρέ και είσαι ένα βήμα πριν σηκώσεις το ακουστικό για να κάνεις το ίδιο, η Margot Robbie βάζει extensions και σου ανατρέπει όλο το σκηνικό. Η αλλαγή έγινε από τον προσωπικό της hair stylist- colorist, Justin Anderson ο οποίος της έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό look από όλα όσα έχουμε συνηθίσει.

Natalie Portman

Δεν έχει σημασία το πόσα εκατοστά θα κόψεις! Σημασία έχει ότι αν φτάσεις από ένα ύψος που αγγίζει τους ώμους σε ένα ύψος που δεν τους αγγίζει καν, θα δείχνεις εντελώς διαφορετική. Και αυτό θεωρείται μεγάλη αλλαγή ανεξαρτήτως πόντων. Αυτό έκανε και η Natalie Portman η οποία μας μύησε στο νέο της look σε φιλανθρωπικό event.

Camila Mendes

Αν είσαι fan του Riverdale κατά πάσα πιθανότητα αυτή να είναι και η πιο αγαπημένη σου αλλαγή! Η Βερόνικα Λοτζ με τα μαύρα μαλλιά φώναξε το αγαπημένο της δίδυμο για να κάνει την αλλαγή που περίμενε πώς και πώς μετά το τέλος των γυρισμάτων. Όπως έγραψε το δίδυμο αυτό πήγε από το Βανκούβερ για τρεις ώρες και της άλλαξε τα μαλλιά για ένα νέο project. Αναμένουμε! Όσο για το δίδυμο, πρόκειται για τον colorist Matt Rez και τον hair stylist Buddy Porter που της έκανε ένα lob.

Emma Roberts

Η Emma Roberts συχνά επισκέπτεται το διάσημο κομμωτήριο (ή το κομμωτήριο των διασήμων), Nine Zero και αλλάζει τα μαλλιά της. Η πιο πρόσφατη αλλαγή της που έγινε λίγες μέρες πριν ήταν από κοντά καστανά σε μακριά ξανθά. Μάλιστα, η ίδια ονόμασε το χρώμα sunrise blonde. Το θέλουμε!

Read More

And More