Τρεις ενυδατικοί οροί που θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου asap!

Ήξερες ότι το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση; Πιθανότατα ναι, αλλά… ήξερες γιατί συμβαίνει αυτό; Η υγρασία της επιδερμίδας προέρχεται από το χόριο και έχει την τάση να ανεβαίνει προς τα πάνω. Όταν στο εξωτερικό περιβάλλον υπάρχει ζέστη τότε η υγρασία της επιδερμίδας μας εξατμίζεται. Αν έχεις υγιή φραγμό (βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χόριο και είναι ο ρυθμιστής της επιδερμίδας μας αφού ρυθμίζει τι μπαίνει και τι βγαίνει από αυτή), η απώλεια της υγρασίας είναι μικρότερη. Αν, όμως, ο φραγμός σου έχει υποστεί ζημιά τότε η ποσότητα νερού που χάνεται είναι μεγαλύτερη και αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου να σε τραβάει.

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, αλλά και για να δώσεις το νερό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου ειδικά τώρα το καλοκαίρι, θα χρειαστείς ένα super ενυδατικό serum. Παρακάτω σου έχουμε τρία αγαπημένα μας!

Hydra- Essentiel Bi-serum intensif, Clarins, €50.55. Πρόκειται για έναν διφασικό ορό βαθιάς ενυδάτωσης που θα αγαπήσουν ειδικότερα οι αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Life Plankton Elixir, Biotherm, €68.00. Τα αποτελέσματα από την χρήση αυτού του ορού είναι εντυπωσιακά από τις οκτώ πρώτες μέρες χρήσης. Περιέχει το μαγικό συστατικό της Biotherm, το Life Plankton, που έχει πολλαπλή δράση και ενισχύει τον φραγμό καθώς και 2 μορφές υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνει και αναπληρώνει την επιδερμίδα, και της προσφέρει σφριγηλή, νεανική όψη.

Aqua Beelicious Refreshing Hydrating Booster, Apivita, €23.00. Προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης και φρεσκάδας που διαρκεί, ακόμα και σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες ( πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο, κρύο, αέρας) με εκχύλισμα λουλουδιών, μέλι, αλόη και υαλουρονικό οξύ.

 

Read More

And More