Τρεις φορές που η Kim Kardashian εμφανίστηκε στο Paris Fashion Week και όλοι συζητούσαν γι’αυτή!

Πριν λίγες μέρες το Paris Fashion Week έριξε αυλαία και εδώ μπορείς να δεις τα αγαπημένα μας beauty looks από την σεζόν Fall/Winter 2020 τα οποία, ωστόσο, μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα. Ωστόσο, πέρα από τα ρούχα, τα makeup και τα μαλλιά που έκλεψαν την παράσταση, το ίδιο φροντίζει να κάνει και η Kim Kardashian η οποία πηγαίνει να παρακολουθήσει τα show των αγαπημένων της σχεδιαστών.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις τρεις εκείνες φορές που έκανε τα πάντα για να στήσει το δικό της… show!

Τον Μάρτιο του 2015 η Kim Kardashian εμφανίστηκε στο Παρίσι λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εβδομάδας μόδας κατάξανθη και με ένα κούρεμα που έφτανε στο ύψος των ώμων. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ updated και ενημερωμένο και ένα από τα στοιχεία που μας άρεσαν πολύ ήταν το contrast των μαλλιών της με τα φρύδια της.

Τον Οκτώβριο του 2016 η Kim Kardashian αποφάσισε να μας δείξει… το αληθινό της πρόσωπο, κυριολεκτικά! Η reality star που δεν έκανε βήμα χωρίς να κάνει contouring εμφανίστηκε στο show του Balmain χωρίς ίχνος makeup. Είναι η χρονιά που όλοι αρχίζουν να κάνουν λόγο για την δύναμη και την δυναμική του skincare μετά την απόφαση της Alicia Keys να εμφανίζεται στα red carpet event χωρίς μακιγιάζ. Η Kim ακολούθησε.

Μια εβδομάδα πριν η Kim ήταν και πάλι στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας. Αυτή την φορά θύμιζε περισσότερο τον πιο glam- υπερβολικό εαυτό της ενώ φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις φορώντας το πιο μακρύ ponytail με το οποίο την έχουμε δει ποτέ. Ελπίζουμε να φρόντιζε να το βάζει στο πλάι προτού καθίσει. Ouch!

 

Read More

And More