Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks από το Paris Fashion Week για τον επόμενο Χειμώνα!

Μόλις χθες το Παρίσι έριξε αυλαία για την εβδομάδα μόδας Fall/Winter 2015-’16, δηλαδή για τον επόμενο Χειμώνα. Και το Παρίσι είναι πάντα αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, τους περισσότερους σχεδιαστές και τους περισσότερους διάσημους (μετά από αυτά τα… περισσότερα ειπωμένα στην σειρά να σου θυμίσω πως η Kim Kardashian θυσίασε το μαύρο χρώμα των μαλλιών της για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι).

Βεβαίως, αυτό που παρατηρήθηκε (και παρατηρείται) τις τελευταίες σεζόν είναι ότι τα κορίτσια των catwalks έχουν χάσει το sexiness τους και άλλοτε θυμίζουν αγόρια, άλλοτε πάλι τα beauty looks τους είναι ακραία και κάπως σκληρά. Καμία θηλυκότητα. Οίκοι όπως Heider Ackermann, Givenchy, Maison Margiela, Alexander McQueen φροντίζουν να ενισχύουν όλο αυτό.

Στον αντίποδα, όμως, της ανύπαρκτης θηλυκότητας ευτυχώς θα υπάρχουν πάντα οίκοι, make up artists και hair stylists που θα μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς μέσα στην γυναικεία μας φύση. Και αυτούς τους οίκους ξεχωρίσαμε στο τελευταίο fashion week στο Παρίσι.

Να, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα beauty looks! Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More