Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks από τα couture shows για την άνοιξη του 2019!

Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks από τα couture shows για την άνοιξη του 2019! | tlife.gr

Τα couture shows είναι μια… καθόλου εύκολη υπόθεση! Σύμφωνα με το Fédération Française de la Haute για να λάβει μέρος ένας οίκος θα πρέπει να είναι έτοιμος κάθε Ιανουάριο και Ιούλιο να δείξει 35 (τουλάχιστον!) κομμάτια σε day και evening wear.

Στο beauty τα πράγματα είναι εξίσου απαιτητικά: κομμωτές και makeup artist επιστρατεύουν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιουργούν beauty looks που ναι, δεν μπορείς να υιοθετήσεις με ευκολία στην καθημερινότητά σου αλλά σου δίνουν inspo για ένα νέο χρώμα που μπορείς να βάλεις στα μάτια σου ή ένα hair accessory που μπορείς να προσθέσεις στο χτένισμά σου.

Τα couture shows στο Παρίσι, λοιπόν, έριξαν αυλαία και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας μακιγιάζ και μαλλιά! Δες και άντλησε inspo!

Alexis Mabille

O makeup artist Lloyd Simmonds επέλεξε φλούο χρώματα για να ντύσει τα μάτια των μοντέλων. Αντί, όμως, το αποτέλεσμα να δείχνει φουτουριστικό ήταν άκρως ρομαντικό χάρη στα λουλούδια που πρόσθεσε στα μαλλιά των μοντέλων ο hair stylist Beppe D’Elia.

Antonio Grimaldi

Στο catwalk του ιταλικού οίκου ανέβησε η… επίσης Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento. Στο catwalk είδαμε πολλά και διαφορετικά hair style, εκ των οποίων και αυτό το χαμηλό σινιόν με τα hair clips που έδειχνε chic αλλά και λίγο creepy.

Chanel

Christian Dior

Το beauty inspo εδώ προήλθε από τους πιερότους για τον Peter Philips, makeup artist του οίκου ο οποίος χρησιμοποίησε γενναίες δόσεις eyeliner περιμετρικά του ματιού. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έκανε ήταν να περιγράψει τα μάτια με το Diorshow On Stage Liquid Eyeliner στην απόχρωση Matte Black και από πάνω να το κάνει smudge με ένα μολύβι ματιών και να ενισχυθεί με το Diorshow Khol στο waterline του ματιού, δηλαδή στο εσωτερικό τους. Τέλος, μια λεπτή κάθετη γραμμή στο κέντρο του κάτω βλεφάρου έδωσε αυτή την αίσθηση των πιερώτων του 17ου αιώνα. Παρακάτω, τα μαλλιά κρύφτηκαν μέσα σε σκουφιά με έντονες λάμψεις ενώ μια sleek χαμηλή κοτσίδα αποκαλύπτονταν στο πίσω μέρος.

Georges Chakra

Το beauty combo εδώ αποτελείται από τοστιέρα στα μαλλιά που έδινε αυτό το 90’s αποτέλεσμα και μια lime σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού με touches πιο ανοιχτόχτωμης στις εσωτερικές γωνίες.

Georges Hobeika

Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι λογικό να κλέψει την παράσταση! Είναι ear cuff, είναι hair accessory και είναι κάτι που οπωσδήποτε θέλουμε κι εμείς!

Azzaro

Στο couture show του οίκου Azzaro τα πάντα είχαν να κάνουν με την φυσικότητα, την υγεία και τη λάμψη! Οι επιδερμίδες ήταν σούπερ λαμπερές, τα μαλλιά φυσικά, σε κάποια μοντέλα είδαμε σκούρα merlot χείλη και σε κάποια άλλα βέλο. Το συνολικό αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

 


READ more