Αυτά τα μαλλιά έκλεψαν την παράσταση στο New York Fashion Week!

Το κορίτσι που βλέπεις παραπάνω είναι το μοντέλο Chloe Norgaard η οποία έχει κάνει fashion statement με τα pastel μαλλιά της τα οποία αλλάζει κάθε τόσο και περιφέρει δεξιά και αριστερά. Και είναι τα ίδια μαλλιά που έκλεψαν την παράσταση σε οοοοολο το νεοϋορκέζικο fashion week.

Η Chloe, λοιπόν, περπάτησε αποκλειστικά και μόνο στην πασαρέλα του οίκου Rodarte για τον οποίο έγινε ένα exclusive casting. Και έπρεπε να βάψει ένα διαφορετικό χρώμα τα μαλλιά της αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του show. Όπως δήλωσε η ίδια στην βρετανική Vogue οι Kate και Laura (aka Mulleavy- aka οι σχεδιαστές πίσω από τον οίκο). ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στα μαλλιά της και κατέληξαν όλοι μαζί σε αυτό το ροζ- μοβ το οποίο η Chloe δημιούργησε μόνη της.

Και αν είσαι τόσο τολμηρή και θες να μάθεις πώς (και γιατί όχι, να το κάνεις) χρησιμοποίησε τις βαφές Colour Jamz τις οποίες μετά από ένα πρόχειρο search στο google βρήκα εδώ αλλά μπορείς να τις κάνεις και με τις βαφές L’Oreal Professionnel (και πάλι εδώ σου έχουμε όλα τα info).

Read More

And More