BRONDE: αυτή είναι η επόμενη huge τάση στο χρώμα των μαλλιών! Μάθε τα πάντα από τον Ν. Βιλλιώτη!

Ήρθε η ώρα να σε συστήσω σε μια ολοκαίνουρια λέξη στην ομορφιά: BRONDE! Και θέλω να την αποστηθίσεις και να θυμηθείς ότι την διάβασες πρώτα εδώ στο TLIFE! Γιατί την ερχόμενη σεζόν θα την ακούς παντού! Και το BRONDE αφορά τάση στο χρώμα των μαλλιών. Και όπου τάση στο χρώμα των μαλλιών, συνειρμικά υπάρχει ένα όνομα. Ο Νικόλας Βιλλιώτης, ακριβώς απέναντί μου, μου λέει τα πάντα για την νέα τάση κι εγώ τον ακούω με σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό! Και παράλληλα, κρατάω σημειώσεις. Για να στα μεταφέρω όλα αυτολεξεί!
PS: Σύντομα θα δεις την Έλλη Κοκκίνου με ολοκαίνουριο bronde χρώμα στα μαλλιά της! Και θα επανέλθουμε με photo! Shhh!

BRO
wn+ bloNDE= BRONDE!

” Η λέξη bronde βγαίνει από τον συνδυασμό του Blonde και του Brown. Δεν έχει καμία σχέση με το ombre. Ουσιαστικά πάνω σε ένα πολύ ωραίο καστανό βγάζεις πολύ λεπτές ανταύγειες, αλλά τόσο λεπτές ώστε να ενοποιείται το χρώμα, εξηγεί ο official hair colorist της Garnier.
Μια τάση, δύο διαφορετικές τεχνικές
“Το bronde μπορεί κανείς να το πετύχει με δύο διαφορετικούς τρόπους- τεχνικές. Ουσιαστικά, διαχωρίζεις τα μαλλιά που βρίσκονται στο στεφάνι του κεφαλιού κι εκεί κάνεις και τις περισσότερες ανταύγειες, ενώ στα περιμετρικά τοποθετείς τόσες ώστε να διατηρήσεις το καστανό. Έχει την απόλυτη φυσικότητα αυτό το αποτέλεσμα.
Μια άλλη τεχνική είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις κάποια highlights και να βάψεις από πάνω. Μπορείς να το κάνεις και με τις δύο εκδοχές. Και βέβαια μιλάμε για ένα 7.3 που υπάρχει και στην Olia, την ολοκαίνουρια εξαιρετική βαφή της Garnier!”, λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

BRONDE: το συναντάμε πρώτη φορά;
Στην ερώτηση για το αν έχουμε ξαναδεί ποτέ αυτή την τάση, ο hair colorist πολλών ελληνίδων stars (δες εδώ ποιες διάσημες έχουν… το χρώμα του στα μαλλιά τους!) εξηγεί ότι η τάση να φωτίζουμε ή να θέλουμε να φωτίζουμε τα καστανά με κάποιες ξανθιές ανταύγειες υπήρχε πάντα. Όμως, αυτό που διαφοροποιεί το BRONDE είναι ότι για πρώτη φορά ενοποιούμε το ξανθό με το καστανό. Έτσι, μια γυναίκα που είναι παραδοσιακή καστανή μπορεί να κάνει αυτό το χρώμα χωρίς να την επηρρεάζει καθόλου. Ενώ ουσιαστικά είναι ξανθιά πια, δεν φαίνεται ξανθιά.

Θα μου ταιριάζει;
“Όλες οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν”, μας λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης και συνεχίζει: “Μια γυναίκα 45-50 χρονών που βάφει καστανά τα μαλλιά της με το που θα ρίξει λίγο φως αμέσως γλυκαίνει και ξεφεύγει από αυτή την σκληράδα των χρωμάτων που επιβάλλεται σε τέτοιες ηλικίες γιατί πιστεύει ότι έτσι φαίνεται πιο σοβαρή. Ενώ αυτή η τάση του bronde δεν είναι κάτι εκκεντρικό, είναι κάτι πάρα πολύ σωστό για να μπορεί να το κάνει μια γυναίκα, σε οποιαδήποτε ηλικία!”.

Και μερικές τελευταίες απορίες…
– Για να κάνεις την τάση του bronde τα μαλλιά σου πρέπει να είναι καστανά ανοιχτά
– Αν είσαι ξανθιά μπορείς να διαχωρίσεις κάποια ξανθά και να περάσεις όλα τα υπόλοιπα με μια τέτοια βαφή.
– Από την στιγμή που πειραματιστείς με το BRONDE πηγαίνεις στο κομμωτήριο κανονικά ανά μήνα.
– Έχεις ίσια ή, ακόμη καλύτερα, σπαστά μαλλιά; Go for it! Το bronde θα δείχνει υπέροχο πάνω σου!
– Οι ανταύγειες που κάνεις στο BRONDE γίνονται με τον… παραδοσιακότατο τρόπο απλώς λειτουργείς ανάλογα με τις φύτρες. Τις τοποθετείς πιο αυθαίρετα!
– Αν έχεις λευκά καλό θα ήταν να βάψεις πρώτα καστανά όλα σου τα μαλλιά.

Read More

And More