Corset braid! Η νέα it πλεξίδα που πρέπει οπωσδήποτε να δεις ολόκληρη!

Η φράση δεν είναι αυτό που νομίζεις είναι αρκετά αστεία γιατί δημιουργεί και αστείους συνειρμούς. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την εικόνα με τις παραπάνω πλεξίδες καλύτερα από αυτό: γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Οι παραπάνω πλεξίδες που νομίζεις ότι ξέρεις καλά και σου είναι ιδιαιτέρως γνώριμες αφού πέρυσι ήταν huge hair trend κρύβουν στο πίσω μέρος τους μια έκπληξη που τα ανατρέπει όλα! Γιατί εδώ δεν μιλάμε για κλασικές boxer braids αλλά για corset braids! Ας γίνει η αποκάλυψη!

Οι συγκεκριμένες πλεξίδες που θυμίζουν μπούστο από κορσέ (εξού και το όνομά τους) έχουν περασμένα μέσα τους σχοινιά και δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο να τις πετύχεις όσο νομίζεις!

Αυτό που κάνεις ουσιαστικά είναι δύο ανάποδες γαλλικές (λέγονται και dutch braids κι εδώ σου δείχνουμε πώς γίνονται) και με έν ειδικό εργαλείο που μοιάζει με μεγάλη βελόνα περνάς διαγώνια την κορδέλα, την κλωστή ή ό,τι θες εσύ!

To συγκεκριμένο hair trend πρωτοεμφανίστηκε στο fashion week του Βανκούβερ λίγες μέρες πριν κι .έκτοτε έγινε παγκόσμια μανία στο instagram!

Για να πάρεις μια ιδέα για το πώς θα το κάνεις πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Read More

And More