Δες πρώτη τις τάσεις που θα έρθουν το 2012!

Στη ζωή κάθε fashion και beauty editor αυτή η περίοδος μεταφράζεται σε περίοδος πολλών ερεθισμάτων από τα catwalks. Από την μια είναι οι χειμερινές τάσεις που μας αφήνουν σιγά- σιγά, από την άλλη έρχονται τα πρώτα ανοιξιάτικα (πλέον φοράω μόνο παλ!) και υπάρχει κι ένας τρίτος παράγοντας: οι τάσεις της σεζόν Fall- Winter 2011-12.

Σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις μόνο δύο επιλογές: είτε να μπλοκάρεις δημιουργικά είτε να μελετήσεις όλα τα ερεθίσματά σου και να κρατήσεις αυτά που πραγματικά ξεχωρίζεις.

Φυσικά και επιλέγω το δεύτερο. Τελευταίο αγαπημένο μου look που ξεχώρισα (για μακιγιάζ μιλάμε πάντα) ήταν αυτό που μας παρουσίασε την περασμένη Κυριακή ο οίκος Derek Lam δια χειρός και… έμπνευσης του καλλιτεχνικού διευθυντή της Estee Lauder παγκοσμίως, Tom Pecheux.

Εδώ ο Tom Pecheux με τα τρία spokesperson της Estee Lauder Constance Jablonski, Liu Wen και Joan Smalls.

Ο Tom Pecheux ο οποίος συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την Estee Lauder, εστίασε στο βλέμμα με έντονη ανθρακί σκιά και άφησε τα χείλη γυμνά από κάθε ίχνος μακιγιάζ. Φυσικά, το μακιγιάζ έγινε με την σειρά Pure Color Collection η οποία πρόκειται να λανσαριστεί στα καταστήματα το ερχόμενο Φθινόπωρο (προς το παρών απολαμβάνω την ανοιξιάτικη σειρά Wild Violet!)

Ο Tom Pecheux μας δείχνει πώς να πετύχουμε το look! Κράτησε σημειώσεις!
Επειδή ένα look δεν αρκεί να το χαζεύεις πρέπει να μπορείς και να το αντιγράψεις, ο Tom Pecheux μας δίνει όλο το know how. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Ξεκίνησε απλώνοντας μια shimmering μαύρη σκιά δημιουργώντας έντονες γωνίες προς τα έξω και πάνω κι έπειτα χρησιμοποίησε ένα pigment σε μεταλλική γκρι απόχρωση για να δημιουργήσεις ιριδίζον αποτέλεσμα ακριβώς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με ένα highlighter στο κόκαλο του φρυδιού.

Για τα χείλη και το υπόλοιπο πρόσωπο ο Derek Lam κινήθηκε σε φυσικές επιλογές. Το πρόσωπο έδειχνε υγιές ενώ τα χείλη χρωματίστηκαν (ή… αποχρωματίστηκαν) με ένα nude ματ κραγιόν.

Δοκιμάζοντας το συγκεκριμένο look θα διαπιστώσεις ότι τα μάτια σου θα δείχνουν πρώτον μεγαλύτερα και δεύτερον πιο ανοδικά! Τέσταρέ το και στην πράξη σήμερα κιόλας!

Read More

And More