Δοκιμάσαμε χρωματιστή μάσκαρα φρυδιών και να τι έγινε!

Δοκιμάσαμε χρωματιστή μάσκαρα φρυδιών και να τι έγινε! | tlife.gr

Θα ξεκινήσω με έναν πρόλογο που μου αρέσει να επιστρατεύω όταν συμβαίνει κάτι μεγάλο στον κόσμο της ομορφιάς: ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ! Τα χρωματιστά φρύδια είναι big thing και θα το δεις μπροστά σου τους επόμενους μήνες. Διευκρίνιση: θα το δεις μπροστά σου στα social, θα το δεις σε κάποιες φωτογραφίσεις μόδας και ίσως σε κάποια κορίτσια στους δρόμους του Λονδίνου. Η ερώτηση είναι: πόσο εύκολο είναι να το δεις… πάνω σου;

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στην παρουσίαση των Sephora (γίνεται δύο φορές το χρόνο και μας παρουσιάζονται οι νέες προϊοντικές αφίξεις) όπου μεταξύ άλλων έμαθα ότι η Benefit λανσάρει και μάσκαρα φρυδιών σε χρώματα όπως φούξια και μπλε. Η μάσκαρα φρυδιών της Benefit είναι αγαπημένη μου έτσι κι αλλιώς, αλλά… χρωματιστή; Δεν είχα παρά να την δοκιμάσω!

Photo: Αλέξανδρος Μακρής

Λοιπόν, λοιπόν! Μετά από δυο-τρεις στρώσεις μπλε μάσκαρα, το χρώμα αποτυπώθηκε στα φρύδια μου όσο έντονο το βλέπεις παραπάνω. Εχμ, στο δικό μου μυαλό το χρώμα δεν ήταν τόσο έντονο όσο το έβλεπαν οι υπόλοιποι, πράγμα που μεταφράζεται ως εξής: το αποτέλεσμα που έβλεπα μου ήταν οικείο! Αλλά πολλές φορές δεν αρκεί αυτό που βλέπεις εσύ, αλλά τι βλέπουν και οι άλλοι: οι άλλοι, λοιπόν, έβλεπαν σε πρώτη ανάγνωση μπλε έντονα φρύδια αλλά με μια δεύτερη ματιά αντιλαμβάνονταν πως αυτά τα φρύδια μου πήγαιναν αρκετά!

Μερικά γρήγορα σχόλια για τις ολοκαίνουργιες, χρωματιστές μάσκαρα της Benefit: δεν είναι για το meeting, εκτός αν δουλεύεις στο allure, και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ότι έκανες κάτι ανανεωτικό σε σχέση με την εμφάνισή σου. Λοιπόν, έκανες!

Αν θα το ξανακάνω; Ίσως, στο… Coachella (αν πάω κάποια στιγμή) ή στην δική μας φεστιβαλική σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας!

 

READ more