Ear make up! Το νέο τρελό trend που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε!

Αντί προλόγου: υπάρχει μια κατηγορία trends που ενώ ξέρεις πως δεν θα υιοθετήσεις ποτέ, δεν χορταίνεις να χαζεύεις. Και εύχεσαι να ήσουν εσύ αυτή η τολμηρή που θα το έκανε. Λοιπόν, ΑΥΤΟ το trend ανήκει σε ΑΥΤΗ την κατηγορία!

Έναν χρόνο και κάτι πριν είχαμε δει στις πασαρέλες από λίγους αλλά πολύ σημαντικούς οίκους να υποστηρίζουν το flawless skin στο μακιγιάζ αλλά τελικά να στέλνουν τα μοντέλα τους στο catwalk με μακιγιαρισμένα αυτιά!

Yeap! Μα-κι-για-ρι-σμέ-να αυτιά!

Την αρχή έκανε ο Anthony Vaccarelo που έβαψε μαύρο το λοβό του αυτιού σαν να φορούσαν ear cuffs.

Μετά ήρθε και ο οίκος Louis Vuitton που έδωσε στα αυτιά ένα ασημί φουτουριστικό hint για την σεζόν Spring/Summer 2016, δηλαδή αυτή που διανύοθμε τώρα! Και με δεδομένο ότι τα catwalks για την εκάστοτε σεζόν γίνονται περίπου ένα χρόνο πριν εύλογα θα με ρωτήσεις γιατί αναφέρομαι τώρα στο ear make up trend!

Απάντηση: γιατί τώρα το trend έχει κάνει κατάληψη στα αγαπημένα social και θα το δεις και σε top επαγγελματίες του χώρου. Πάρε ιδέες παρακάτω…


Και μια ακόμη…


Το ear make up trend είναι ένα φοβερό trend για φοβερά cool κορίτσια που έρχεται να αντικαταστήσει τα ear cuffs ή τους πολύ, πολύ sexy κρίκους. Η ερώτηση είναι: θα το τολμήσεις;

Read More

And More