Η Meghan Markle και η Kim Kardashian χρησιμοποιούν το ίδιο προϊόν στο πρόσωπό τους και είναι τεράστια τάση!

Η Meghan Markle και η Kim Kardashian χρησιμοποιούν το ίδιο προϊόν στο πρόσωπό τους και είναι τεράστια τάση! | tlife.gr

Με μια πρώτη ανάγνωση η Meghan Markle και η Kim Kardashian είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Όπως όλοι μας! Αυτό, όμως, που ενώνει δύο διαφορετικούς ανθρώπους είναι τα ίδια προϊόντα τα οποία αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούν.

Με απλά λόγια: η Meghan Markle και η Kim Kardashian έχουν στο ντουλάπι του μπάνιου τους το ίδιο προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπό τους! Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου Elle αυτό το προϊόν είναι μια πούδρα σε σκόνη η οποία κάνει μικροαπολέπιση χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα, σε αντίθεση με ότι ενδεχομένως μπορεί να κάνει ένα scrub με κόκκους.

Το προϊόν λέγεται Facial Cleansing Powder από την Rodin και δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

Προϊόντα σε μορφή πούδρας: το νέο big thing στην ομορφιά!

Τα κορίτσια που έχουν πρόσβαση στο παλάτι και έχουν εκατομμύρια followers (βλ. Meghan Markle και Kim Kardashian) ξέρουν το next big thing και το βάζουν στην ρουτίνα τους! Τα προϊόντα, λοιπόν, που προορίζονται για την φροντίδα του προσώπου και είναι σε μορφή πούδρας είναι η επόμενη τάση στην ομορφιά. Στην Ελλάδα, μάλιστα, υπάρχουν ήδη κάποια τέτοια στα οποία ορκιζόμαστε. Όπως…

Radiance Boosting Powder της Diptyque, €47.00. Πρόκειται για μια πούδρα καθαρισμού προσώπου την οποία την χρησιμοποιείς ως εξής: αναμειγνύεις με νερό και πλένεις το πρόσωπό σου ακριβώς όπως θα έκανες με ένα gel. Απορροφά τη λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή!

Powder Skin Polisher, Porcelain Skin, €29.60. Ένα ακόμη τέλειο προϊόν καθαρισμού προσώπου που κάνει μικροαπολέπιση και απομακρύνει λιπαρότητα και ρύπους.

Vitabrid C¹² FACE Brightening Powder, In Beauty Pharma, €50.00. Η βιταμίνη C είναι τεράστιο trend στο skincare που κάνει πράγματι δουλειά αφού προσφέρει λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία. Ωστόσο, στην επαφή της με τον αέρα μια κρέμα με βιταμίνη C οξειδώνεται. Γι’αυτό αγαπάμε αυτή την πούδρα: γιατί είναι η πιο φρέσκια εκδοχή της που μπορεί να φτάσει στα χέρια μας! Την αναμειγνύεις με την κρέμα σου και φοράς οπωσδήποτε από πάνω αντηλιακή. Bonus tip: αν έχεις σπυράκια ανάμειξέ την με νερό και φόρεσέ την τοπικά!

Mario Badescu Special Healing Powder, Mario Badescu, beauty-hall.gr, €14.76. Δεν είναι μια καλυπτική πούδρα, αλλά είναι μια πούδρα με επουλωτική δράση αφού περιέχει ειάφι που απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα και μειώνει την κοκκινίλα και τον ερεθισμό. Την εφαρμόζεις απευθείας πάνω στα σπυράκια ή στις περιοχές με λιπαρότητα δύο- τρεις φορές την εβδομάδα.

 

READ more