Ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε αυτό το χτένισμα του οίκου DKNY!

Μπορεί η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη να έχει ρίξει αυλαία εδώ και κάποιες μέρες, αλλά όσο στο email μου φτάνουν info κατευθείαν από τα backstage με λεπτομέρειες για το πώς έγινε τι και ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν, οφείλω να σε ενημερώνω!

Ειδικά όταν αυτά τα info αφορούν έναν από τους top hair experts του κόσμου αυτού με τον οποίο μάλιστα έχουμε συναντηθεί και έχει γίνει αυτή η συνέντευξη για το TLIFE (δες εδώ, γιατί τα info που μοιράζεται είναι τέλεια!), τον Eugene Souleiman!

Πώς έγιναν, λοιπόν, τα μαλλιά που είδαμε στο show του οίκου DKNY, ποια ήταν η έμπνευση και ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν; Σου μεταφέρω όλα τα info αυτούσια για να μην χάσεις ούτε λέξη!

Το Look: “Hot in the city”
Κατά την επίδειξη του οίκου DKNY για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία επέστρεψε στη δεκαετία του ’90, υιοθετώντας την νεανική αστική κουλτούρα της εποχής. Τα μοντέλα, επιλέχθηκαν προσεκτικά για να ερμηνεύσουν διάφορους χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν τη Νέα Υόρκη, μια πόλη γεμάτη διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.
Ο Eugene Souleiman, Global Creative της Wella Professionals δημιούργησε το look αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά urban icons – κυματιστή τούφα «κολλημένη» με τζελ, ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα, πλεξίδες και αλογοουρά – για να δημιουργήσει ένα «καυτό look στην πόλη», ένα εκφραστικό λουκ αναπόλησης της χιπ-χοπ κουλτούρας της δεκαετίας του ’80 και του ’90. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα λουκ που θα αντικατόπτριζε το ξεχωριστό μείγμα αστικών κουλτούρων της Νέας Υόρκης, θα παρουσίαζε τη φυλετική πολυμορφία και θα είχε μια ελαφρώς «παλαιομοδίτικη» αίσθηση. Ήθελα κάτι δυνατό με ξεκάθαρη άποψη», πρόσθεσε ο Eugene.

Αποκτήστε το λουκ:

/

1. Λούστε τα μαλλιά σας και απλώστε conditioner χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και το conditioner Brilliance της Wella Professionals για να διατηρήσετε τη λαμπερή απόχρωση και τη γυαλάδα των βαμμένων μαλλιών.
2. Ψεκάστε τα μαλλιά με τη λοσιόν Perfect Setting Blow Dry Lotion της Wella Professionals, εστιάζοντας στις ρίζες και, στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι ισιώνοντας τα μαλλιά και κολλώντας τα στο κεφάλι.
3. Μόλις τα μαλλιά στεγνώσουν, πιάστε το πίσω μέρος των μαλλιών κατά μήκος της κορυφής, από το ένα αυτί μέχρι το άλλο και κάντε μια χαμηλή αλογοουρά. Ψεκάστε το πάνω μέρος του κεφαλιού με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals για να διατηρήσετε τα μαλλιά εντελώς ίσια και στη θέση τους. *
4. Χρησιμοποιώντας μια χτένα με μυτερή άκρη, κάντε μια ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα στο κέντρο του πάνω μέρους των μαλλιών. Στη συνέχεια, ξεχωρίστε μερικές τούφες μαλλιών και αφήστε να πέσουν μπροστά, στη γραμμή των μαλλιών.
5. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με απαλές τρίχες, πιάστε τα μαλλιά από κάθε πλευρά και τραβήξτε τα απαλά προς τα κάτω και πίσω και κάντε μια αλογοουρά. Ψεκάστε ενώ προχωράτε με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals για να εξασφαλίσετε ότι τα μαλλιά είναι εντελώς ίσια και δεν πετάνε τρίχες.
6. Ψεκάστε την αλογοουρά με το Ocean Spritz της Wella Professionals για να δώσετε ένα πιο ματ αποτέλεσμα στην αλογοουρά.
7. Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι βαφής, απλώστε το τζελ Sculpt Force Gel της Wella Professionals στις ρίζες κάθε τούφας μαλλιών και, στη συνέχεια, απλώστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών με τα χέρια σας. Δημιουργήστε μια κυματιστή τούφα στο μέτωπο. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε κάθε τούφα.
8. Χρησιμοποιώντας τη φυσούνα, στεγνώστε τις κολλημένες με τζελ τούφες μαλλιών και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντας με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals.

/

Προϊόντα:

– Σαμπουάν και Conditioner Brilliance της Wella Professionals
– Λοσιόν Perfect Spray Setting Blow Dry Lotion της Wella Professionals
– Σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals
– Σπρέι Ocean Spritz της Wella Professionals
– Τζελ Sculpt Force Gel της Wella Professionals

Read More

And More