Ξέχασε το man bun! Η νέα τάση είναι το… dog bun! You said whaaaat?

Υπάρχει αυτή η συμπαντική συνομωσία ή/και ό,τι είναι τέλος πάντων που κάθε φορά εφευρίσκει νέα trends για να μην βαριόμαστε. Κι επειδή ο μισός γυναικείος πληθυσμός κόντεψε να πέσει σε κατάθλιψη που ο Jared Leto δεν είναι έτσι πια (εδώ μπορείς να δεις πώς είναι τώρα σε περίπτωση που σου διέφυγε) κι επειδή δεν έχει αυτό το man bun που έκανε τάση το 2014 (aka τον χαμηλό κότσο) η συμπαντική συνομωσία παύλα δικαιοσύνη παύλα ό,τι έκανε trend το dog bun.

Το dog bun είναι αυτό που υποψιάζεσαι και που λέει η λέξη: η τάση του να κάνεις κότσους στον σκύλο σου. Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν, το instagram έχει γεμίσει με photos από αυτές που μπορείς να δεις παρακάτω, τα διεθνή μπιουτοsite όλο και κάτι έχουν γράψει γι’αυτά κι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τα στραβά μάτια!

Αν με αφήσεις μπορώ να ανεβάζω τέτοιες photos από σκύλους για πάντα οπότε θα αρκεστώ σε αυτά τα δύο:
1. Αν έχεις σκύλο και είσαι και λίγο trend addicted καν΄του ένα bun (αν το θεωρείς παράλογο να σου πω ότι κάνεις bun στον εαυτό σου και δεν έχει τίποτα το κακό)
2. Είχες σκεφτεί ποτέ ότι το σημείο που κάνεις το bun σου μπορεί να μαρτυρά κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα σου; #true_story! Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τι σημαίνει!

Read More

And More