Οι 10 πιο δυνατές beauty στιγμές που θα βλέπουμε ξανά και ξανά το 2013!

Καλή χρονιά φίλες! Ένας χρόνος μόλις έφυγε κι ένας νέος μας περιμένει με πολλές εκπλήξεις! Επειδή, όμως, την ομορφιά μας δεν είναι καλό να την αφήνουμε στην τύχη, παρακάτω θα δεις τις δέκα εκείνες εικόνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας μέχρι τουλάχιστον τον Αύγουστο!
Α, ναι! Ξέχασα να σου πω πώς μπαίνουμε σιγά- σιγά σε νέα σεζόν με εντελώς φρέσκο mood! Σ’έφτιαξα;

Στον Manish Arora το καλοκαίρι θα παίξουν πολύ τα αξεσουάρ μαλλιών! Ο χρυστός κανόνας της νέας σεζόν είναι όσο πιο εκκεντρικά τόσο το καλύτερο!

Στον οίκο Chanel τα μάτια είναι το κέντρο της προσοχής με γαλάζιες shimmering σκιές που απλώνονται ξανά μέχρι και το φρύδι!

Ο Dior ντύνει με στρας τα μάτια των μοντέλων. Συμφωνούμε πως αυτό το make up δεν είναι καθόλου φορέσιμο στην καθημερινότητά μας αλλά θυμήσου ότι θα το βλέπεις ξανά και ξανά μέσα στο 2013 από editorial μόδας μέχρι και σε καταχωρήσεις.

Στον οίκο Gucci οι βλεφαρίδες είναι τεράστιες. Και αυτό δεν θα περιοριστεί μόνο στον συγκεκριμένο οίκο. Μέσα στο 2013 οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα παίξουν πολύ! Ναι, ακόμη και τις ημέρες που οι θερμοκρασίες δεν θα σε αφήνουν να αναπνεύσεις! Αν έχεις τις αντοχές να τις υιοθετήσεις τότε, δικό σου θέμα!

Στον Mochino υπάρχει ο τέλειος συνδυασμός: έντονα χείλη, huge βλεφαρίδες (μπορεί και ψεύτικες!) και μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

Pale is the new tan και το έχουμε ξαναπεί! Αν έχεις χλωμή επιδερμίδα, σέταρέ την με ένα έντονο φούξια κραγιόν και θα είσαι τέλεια!

Ο όγκος στα μαλλιά δεν είναι μόνο “προνόμιο” των μοντέλων του Rick Owens. Προσεχώς θα τον δούμε παντού στον κόσμο της μόδας.

Το ombre γίνεται ακόμη πιο δυνατό! Στον Dries Vanoten είδαμε την ρίζα να κάνει τεράστια αντίθεση με τα μήκη του μαλλιού ενώ το ντεγκραντάρισμα από το ένα χρώμα στο άλλο δεν είναι καθόλου ομαλό.

Η μανία με το nail art συνεχίζεται με την ίδια… μανία! Βεβαίως, τα χρώματα, ειδικά για την Άνοιξη, είναι πάντα τα παστέλ ενώ στο σχέδιο που θα κάνεις απλώς αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη! Η photo είναι από το fashion show της Vivienne Westwood για την σεζόν Spring/ Summer 2012-’13.

Big thing για το ’13 είναι και το φλούο ροζ. Αν δεν τολμάς να το φορέσεις όπως το βλέπουμε εδώ στον οίκο Donna Karan έχουμε πολλούς τρόπους να σου το προτείνουμε! Εξάλλου, έχουμ 365 ολόκληρες μέρες μπροστά μας! Σωστά;

Read More

And More