Όλες οι λεπτομέρειες για το σουρεαλιστικό μακιγιάζ στο couture show του Dior!

Όλες οι λεπτομέρειες για το σουρεαλιστικό μακιγιάζ στο couture show του Dior! | tlife.gr

Το μακιγιάζ είναι τέχνη! Και τα couture show λειτουργούν ως υπενθύμιση στο μυαλό μας. Γιατί εδώ θα δεις makeup looks που ξεφεύγουν από το contouring της Kim Kardashian και πηγαίνουν την ομορφιά σε άλλο level. Στο level που το έφερε ο Peter Philips για λογαριασμό του οίκου Dior και το couture show που έγινε μόλις στο Παρίσι.

Double trouble! Few minutes before the Dior Haute Couture Spring-Summer 2018 show earlier this afternoon! #DiorCouture #PFW #diormakeup Photo by @vincent_lappartient_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup) στις

Ο Peter Philips μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και είπε τα εξής: «Σήμερα το κέντρο της προσοχής είναι τα μάτια όπου χρησιμοποίησα το νέο μας eyeliner. Αρχικά, δημιούργησα δύο παράλληλες γραμμές κι έπειτα έκανα κοφτές οριζόντιες δημιουργώντας έτσι κάτι σαν ψεύτικες βλεφαρίδες». Οι μάσκες ήταν δημιουργία του Stephen Jones ενώ ο Peter Philips επισήμανε ότι αρκετή έμπνευση άντλησε και από τα φορέματα: «Τα prints της Maria (Grazia Chiuri) έμοιαζαν με… ζωγραφική οπότε χρησιμοποίησα τις ίδιες πινελιές, όχι πολύ καθαρές».

Τα νέα eyeliner λέγονται Diorshow On Stage liners, θα λανσαριστούν τον Απρίλιο σε 14 αποχρώσεις και θα έχουν ματ αλλά και glossy φινίρισμα. Εν τω μεταξύ, ανυπομονούμε να φτάσουν στα χέρια μας για να δημιουργήσουμε όχι τόσο σουρεαλιστικά αλλά με τον δικό μας τρόπο εξίσου εντυπωσιακά beauty looks!

 

 

READ more