Ομορφιά για… τολμηρές!

Looks που μπορεί να μην συνάδουν με την σύγχρονη πραγματικότητα και να μας θυμίζουν πολλές φορές punk ηρωίδες, αλλά αλήθεια, τι θα ήταν ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς χωρίς αυτές τις δόσεις υπερβολής; Κοινό σημείο αναφοράς της τάσης αυτής, το σκληρό και δραματικό look που επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό μαύρης μουντζουρωμένης σκιάς και φωσφοριζέ χρωμάτων.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: Στον Issa όπου το μαύρο περίγραμμα συνδυάζεται με ένα έντονο σμαραγδένιο πράσινο, στον εκκεντρικό Yohji Yamamoto με έντονη μοβ σκιά και ψεύτικα φρύδια από φτερά, στον Balenciaga με ένα πιο “ήσυχο” look που συνδυάζει το μπλε με το μαύρο και τα άχρωμα χείλη και, τέλος, στον Galliano με υπερτονισμένα μάτια σε σκούρο μοβ, ροζ και κόκκινο με μεταλλικές λεπτομέρειες και στιλιζαρισμένα φρύδια που περιορίζονται σε μια πολύ λεπτή γραμμή.

Το TLIFE και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, καλλυτεχνικός διευθυντής της MAC, εμπνεύστηκαν από τις… όμορφες υπερβολές! Κάνε κλικ εδώ και δες την θεαματική μεταμόρφωση της Μαρίας Ένεζλη. Κλέψε ιδέες, κράτησε τις έντοντες σκιές στα μάτια και υιοθέτησε το συγκεκριμένο look, στην πιο ήσυχη εκδοχή του, για μια βραδινή έξοδο στην οποία θέλεις να ξεχωρίσεις!

Read More

And More