Snogging! Το trend στο μακιγιάζ που δείχνει σαν να έδωσες μόλις το πιο παθιασμένο σου φιλί!

Λέγεται snogging και είναι ότι πιο πιασάρικο έχουμε δει σε mini trends μέχρι στιγμής στο πλαίσιο των shows που μας παρουσιάζονται τώρα στις μητροπόλεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2017.

Snogging είναι μια άλλη λέξη για το φιλάω-παθιασμένο-δεν-μπορώ-να-το-πω-όπως-πραγματικά-το-λέμε (!?*) και έχει ως αποτέλεσμα το εφέ που βλέπεις εδώ: το κραγιόν που έχει απλωθεί άτσαλα γύρω από τα χείλη σου.


Στο snogged lips trend μας σύστησε ο makeup artist Val Garland στο show του οίκου Preen. Aν και το look δεν είναι τόσο φορέσιμο στην καθημερινότητά μας, σε περίπτωση που θέλεις να το κοπιάρεις τα βήματα είναι τα εξής: αρχικά βάψε τα χείλη σου με τα pigments της MAC (τα πλούσια χρώματα σε σωληνάριο) και έπειτα με ένα φαρδύ πινέλο καν’το να ξεφεύγει από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών.

Βεβαίως, αν δεν είσαι κορίτσι του κραγιόν ο Val Garland μας δείχνει και μια δεύτερη εκδοχή που μπορούμε να αντιγράψουμε με glitter. Μια δεύτερη εκδοχή που θα τολμήσουν ακόμη λιγότερες μιας και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για ένα όχι δύσκολα φορέσιμο αλλά καθόλου φορέσιμο look!

Εντυπώσεις;

Read More

And More