SOS! Τι μάθαμε για τις μπούκλες στα ανοιξιάτικα fashion shows!

Μπούκλες: δίνουν στιλ στο χτένισμά μας, ταιριάζουν τέλεια με τις βραδινές μας εμφανίσεις και μας δείχνουν κούκλες! Ναι, αρκεί να το κάνουμε σωστά! Γιατί υπάρχει μια πολύ λεπτή ισσοροπία που χωρίζει την κούκλα από την… κακώς ενημερωμένη.

Εδώ και πολλές σεζόν η ομορφιά έχει επιστρέψει στη φυσικότητα. Οι μπούκλες μας πρέπει να δείχνουν φυσικές γι’ αυτό και αφού τις δουλέψουμε σωστά με το ειδικό ψαλίδι θα πρέπει μετά να τις “χαλάσουμε” παιρνώντας τα δάχτυλά μας ανάμεσα και κουνώντας το κεφάλι μας δεξιά κι αριστερά. Αυτή είναι η μια εκδοχή.

Η άλλη που συναντήσαμε στα backstage της Sonia Rykiel είναι εξίσου (ίσως και περισσότερο!) ενδιαφέρουσα. Αφού “χαλάσεις” τις μπούκλες χτενίζεις απαλά από πάνω με μια βούρτσα αέρος. Μπορείς να χτενίσεις είτε μόνο την ρίζα ώστε να αφήσεις περισσότερο όγκο στο υπόλοιπο μέρος των μαλλιών και να πετύχεις αυτό ακριβώς το look της Sonia Rykiel, είτε να χτενίσεις δυνατά όλο το μήκος τους ώστε να θυμίζεις κάτι από τα ανοιξιάτικα catwalks του Marc Jacobs για την συλλογή Marc by Marc Jacobs, όπως βλέπεις και παρακάτω.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θυμήσου: οι νέες μπούκλες παύουν να είναι στιλιζαρισμένες! Γι’ αυτό μετά το ψαλίδι άσε είτε τα δάχτυλά σου είτε την βούρτσα να κάνουν την δουλειά τους!

Read More

And More