#Squareletto! Η νέα τάση στο σχήμα νυχιών!

Αν πιστεύεις ότι το nail art είναι ξεπερασμένο τότε πιθανότατα να μην είσαι εκεί γύρω στα 18 ή να μην έχεις κόρη- ανιψιά- ό,τι στην εφηβεία. Γιατί σε αυτές τις ηλικίες (τουλάχιστον στο εξωτερικό) παίζει τώρα ένα πολύ συγκεκριμένο σχήμα νυχιών. Ας γίνουν οι συστάσεις!

Θυμάσαι κάποτε που έπαιζαν τα νύχια στιλέτο; Ήταν αυτά τα πολύ-μακριά-πολύ-μυτερά-καθόλου-πρακτικά νύχια που είχε κάποτε η Rihanna, η Lana del Ray, η Lady Gaga και πολλές, πολλές ακόμη. Μετά, λοιπόν, τα stileto nails ήρθαν τα squareletto nails που είναι εξίσου μακριά, εξίσου καθόλου πρακτικά κι έχουν στην άκρη τους ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα.

Κι ενώ σαν squareletto στέκουν να κάνουν μια καριέρα, όπως και κάνουν δηλαδή στις ηλικίες κάτω των 18, έχουν κι ένα άλλο όνομα αφού είναι γνωστά και ως coffin nails όπου coffin, το φέρετρο (OMG!!!). Και αν αναρωτιέσαι από πού πήραν το όνομά τους τσέκαρε ξανά το σχήμα και κάνε τον συνειρμό!

Στην ερώτηση αν αυτά τα νύχια θα έχουν διάρκεια, να σου πω ότι ήδη η Kylie Jenner είπε πως προτιμά πλέον τα κοντά. Και σου αναφέρω την Kylie Jenner γιατί ασκεί όλη αυτή την επιρροή. Οπότε, βγάλε τα συμπεράσματά σου!

Read More

And More