Σύμφωνα με την Kim Kardashian το επόμενο μανικιούρ σου πρέπει να είναι γαλλικό!

Σύμφωνα με την Kim Kardashian το επόμενο μανικιούρ σου πρέπει να είναι γαλλικό! | tlife.gr

Έχω κλείσει ραντεβού για μανικιούρ και στο μυαλό μου υπάρχει πολύ έντονα να κάνω αυτό! Γιατί αυτό που βλέπεις εδώ στην Kim Kardashian και που έκανε στο προχθεσινό Met Gala είναι πολύ, πολύ sexy! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Το γαλλικό μανικιούρ ήταν big thing στα 90’s, τότε που είχαν αρχίσει να πρωτανοίγουν τα κέντρα για μανικιούρ- πεντικιούρ και που αν δεν κάναμε γαλλικό δεν είχαμε λόγο να κλείσουμε ραντεβού. Στο τελευταίο Met Gala η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα total look εμπνευσμένο από τα τα 90’s. Εμπνευσμένο από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια! Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό ακόμη και εκείνη που δεν μας έχει συνηθίσει σε μακριά μήκη όπως οι αδερφές της, εμφανίστηκε με αυτό το μανικιούρ το οποίο συζητήθηκε πολύ!

Θα το αντιληφθείς ότι συζητήθηκε και από τις φωτό παρακάτω που κυκλοφόρησαν στο twitter και που δείχνουν την Kim με την Katy Perry να κάνουν focus σε αυτά και είναι σαν να ακούμε την συζήτηση: «Συνήθως δεν αφήνω τα νύχια μου μακριά αλλά αυτή τη φορά είχα άλλη γνώμη!»!

Το μανικιούρ έγινε από τον Tom Bachik, τον coolest- most talented μανικιουρίστ του Χόλιγουντ και δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ αυτό το μανικιούρ το βρίσκω πολύ sexy και έχει μπει ήδη στη λίστα των to do μου!

https://www.instagram.com/p/BigCR9gBatm/?taken-by=tombachik

Last chance info: Τον Tom Bachik τον έχω συναντήσει από κοντά. Γι’αυτό και γνωρίζω πόσο cool είναι! Δες εδώ τι μου είχε πει τότε για το μανικιούρ της JLO κι εν τω μεταξύ μπορείς να διαβάσεις παρακάτω ποια βερνίκια χρησιμοποίησε για το μανικιούρ της Kim Kardashian (η οποία btw έχει ακόμη αυτό το μανικιούρ στα νύχια της).

Τα βερνίκια που χρησιμοποιήθηκαν για το μανικιούρ της Kim Kardashian είναι όλα OPI και πιο συγκεκριμένα: η απόχρωση Passion είναι για την βάση, το tip έγινε με την απόχρωση Funny Bunny και τέλος και η δεύτερη στρώση είναι η απόχρωση Put it in Neutral.

 

READ more