Θα έβαζες ποτέ μολύβι χειλιών στα μάτια; Στο couture show του Armani το έκαναν!

Θα έβαζες ποτέ μολύβι χειλιών στα μάτια; Στο couture show του Armani το έκαναν! | tlife.gr

Η εβδομάδα όπου οι οίκοι έδειχναν την couture συλλογή τους στο Παρίσι μόλις έριξε αυλαία και πλέον μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το ποια ήταν τα αγαπημένα μας beauty looks (θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα εδώ). Αλλά υπάρχει ένας οίκος που μπήκε στη λίστα όχι μόνο των πιο αγαπημένων μας αλλά και των πιο εμπνευσμένων μακιγιάζ.

Ο λόγος για το show του Armani Prive όπου η Linda Cantello αποφάσισε να δανειστεί από τις αποχρώσεις του ρούχου και να δημιουργήσει ένα μακιγιάζ ματιών fresh και edgy ταυτόχρονα χάρη στην κόκκινη γραμμή στην ρίζα του κάτω βλεφάρου.

Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήθηκε το Armani Smooth Silk Lip Pencil, απόχρωση no 8 (κόκκινη), ενώ σύμφωνα με την Linda Cantello, πέρα από το χρώμα, αυτό που έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο είναι και το σχήμα: η γραμμή αυτή δεν πρέπει να είναι καμπύλη αλλά ούτε να ξεφεύγει από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Πάντως, ενώ με μια πρώτη ανάγνωση η κόκκινη γραμμή στα μάτια φαντάζει υπερβολή, βλέποντας το αποτέλεσμα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να το υιοθετήσουμε! Τι λες; Θα το τολμούσες/ τολμήσεις ποτέ;


READ more