Το fashion week της Νέας Υόρκης μας πείθει να επιστρέψουμε στο full makeup!

Λίγες μέρες πριν η Alicia Keys, η οικοδέσποινα των Grammy, εμφανίστηκε φορώντας για ακόμη μια φορά… την επιδερμίδα της χωρίς ίχνος foundation. Και μπορεί αυτό να είναι ένα ακραίο παράδειγμα (που έχει 100% την έγκριση της beauty editor) αλλά αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής: το No Makeup Makeup και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και το No Makeup (τελεία) είναι ο τρόπος που κάνουμε το μακιγιάζ μας τα τελευταία δύο- τρία χρόνια. Χωρίς υπερβολές, χωρίς να φαίνεται ότι είμαστε μακιγιαρισμένες.

Μέχρι που στο τελευταίο fashion week της Νέας Υόρκης για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 έγινε η μεγάλη ανατροπή: το full makeup! Στα περισσότερα shows οι makeup artist χρησιμοποίησαν όλα τα προϊόντα μακιγιάζ τους και σε γενναίες δόσεις! Παρακάτω, τα αγαπημένα μας beauty looks για να έχεις εικόνα για το τι μακιγιάζ θα κάνουμε στο μέλλον! Και φυσικά, με τι μαλλιά θα το σετάρουμε.

Badgley Mischka

Αυτό το ponytail μας αρέσει πολύ. Το μυστικό για να το πετύχεις είναι να πιάσεις δύο πλαϊνές τούφες, να τις τραβήξεις και να τις πιάσεις προς τα πίσω κι έπειτα να κρεπάρει την κεντρική και να ακολουθήσεις την ίδια κίνηση. Και φυσικά όλο το look να το σετάρεις με foundation, πούδρα, σκιές, ρουζ!

Christian Siriano

Η παραπάνω εικόνα έκανε τον γύρω του beauty κόσμου: κρύσταλλα κολλημένα σε όλο το πρόσωπο! Μπορεί αυτό το beauty look να μην είναι πρακτικό αλλά είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό, ακριβώς όπως και το χαμηλό ponytail που θα δεις παρακάτω με τις αλυσίδες που είναι πλεγμένες μέσα στα μαλλιά.

Prabal Gurung

Σύμφωνα με τις νέες τάσεις οι σκιές πρέπει να ξαναβγούν από το βάθος του νεσεσέρ σου. Και αφού τις απλώσεις στα μάτια σου να τις δουλέψεις σωστά ώστε να γίνει το απαραίτητο blending με τα μολύβια σου.

Area

Γιατί να πιάνεις τα μαλλιά σου ponytail όταν μπορείς να πιάσεις ponytail και να τα στολίσεις και με μερικές πέτρες ή κολιέ. Ρητορικό!

Chromat

Αν λατρεύεις τα 90’s αυτός είναι ο πιο… 90’s τρόπος να τοποθετείς το ρουζ σου οπότε θα το τιμήσεις! Το ρουζ αυτό που είναι περισσότερο φούξια παρά ροζ σκαρφαλώνει ψηλά στα μάγουλα και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Τολμηρό αλλά εντυπωσιακό.

Longchamp

Αν θέλεις να περάσεις ομαλά από το στάδιο του No Make Up Makeup στο full makeup μπορείς να κάνεις μια στάση σε αυτό το look και στις γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες που έφεραν στο catwalk λίγο από τον αέρα της Twiggy.

Priscavera

Από αυτό το look μπορείς να κρατήσεις το σκούρο κραγιόν και απλώς να εμπνευστείς για όλα εκείνα που μπορείς να κάνες με τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου, εκτός από το να τις κρύψεις πίσω από τα αυτιά.

Rebecca Minkoff

Ένας από τους πιο αγαπημένους μας τρόπους τοποθέτησης του κόκκινου κραγιόν: ταμποναριστά με το δάχτυλο ώστε να δημιουργεί αυτό το blur effect!

Tomo Koizumi

Οι αφέλειες της Audrey Hepburn σε μια σύγχρονη εκδοχή τους. Όπως φαίνεται, τα baby bangs δεν είναι τάση μόνο για το ’19 αλλά και για το ’20!

 

 

Read More

And More