You said what? Υπάρχει δερμάτινο eyeliner και το είδαμε στον Fendi!

Βαφτίζω αυτό το trend beauty εμμονή της εβδομάδας και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις μαζί μου! Ας το πάρουμε, λοιπόν, όλο από την αρχή: μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές τρέχει το Milan Fashion Week για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Και από όλες τις photos που έφτασαν στα χέρια μου μέχρι τώρα, αυτό το mini trend είναι που τράβηξε την προσοχή μου. Την δική μου και όλου του beauty κόσμου!

Στον οίκο Fendi είδαμε την Kendall Jenner (στο είχαμε πει εδώ ότι η Kendall είναι hot!), την Cara Delevingne και την Georgia May Jagger με… surprise! surprise! eyeliner από δέρμα στα μάτια τους! Ναι! Δες και διάβασε!

/

Η Kendall Jenner (παραπάνω) και η Georgia May Jagger (παρακάτω) με… δερμάτινο eyeliner!

/

Ο Peter Philips ο οποίος δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ για λογαριασμό του οίκου Fendi είπε στην Vogue ότι έκοψε μικρές λωρίδες δέρματος σε σχήμα eyeliner και τις κόλλησε σύριζα στο κινητό βλέφαρο των μοντέλων.

Και αν αυτό δεν είναι καινοτομία στο make up, τότε… τι;
Α! Όπως και αυτό που σου έχουμε δείξει εδώ: πώς να κάνεις berry κραγιόν από… eyeliner όπως μας το έδειξε η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας!

Read More

And More