Τρία ολοκαίνουρια eyeliner από την Kat Von D που θέλουμε να αποκτήσουμε asap! Τι κάνει το καθένα!

Τρία ολοκαίνουρια eyeliner από την Kat Von D που θέλουμε να αποκτήσουμε asap! Τι κάνει το καθένα! | tlife.gr

«Απεχθάνομαι το eyeliner»: μια φράση που δεν έχει ακουστεί ποτέ στον κόσμο της ομορφιάς. Γιατί ποια δεν θέλει αυτό το sexy βλέμμα που μας δίνει το eyeliner; Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι αν κάποιες από εμάς δεν χρησιμοποιούμε eyeliner είναι γιατί δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε σωστά. Ή, ακόμη πιο… σωστά, γιατί δεν έχουμε βρει εκείνο το προϊόν που θα κάνει το eyeliner μια… easy peasy υπόθεση! Αυτό το άρθρο, λοιπόν, γράφεται γι’αυτόν ακριβώς το λόγο: για να βρεις το τέλειο eyeliner!

Η Kat Von D, η διάσημη tattoo artist με την σειρά καλλυντικών και τους εκατομμύρια fan στον κόσμο της ομορφιάς, έχει στη λίστα της ήδη το no1 σε πωλήσεις eyeliner στα Sephora σε όλη την Ευρώπη! Ο λόγος για το Tattoo Liner το οποίο εξασφαλίζει το πιο σταθερό αποτέλεσμα που έχουμε συναντήσει και διάρκεια που φτάνει τις 24 ώρες (τεσταρισμένο και από εμένα! Ok, άντεξα τις 18 ξύπνια!). Το μεγάλο νέο είναι ότι στην Kat Von D θα βρεις πλέον τρία ολοκαίνουργια eyeliner τα οποία θα σε καλύψουν απόλυτα όποιο κι αν είναι το beauty ζητούμενό σου! Ας γίνουν οι συστάσεις!

1. Lash Liner και για το εσωτερικό του ματιού (waterline)!

Αυτή η μαύρη γραμμή στο waterline, δηλαδή το εσωτερικό του ματιού, είναι το… the sexiest thing ever! Μέχρι σήμερα, αυτό το πετυχαίναμε με μολύβι ματιών αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ σταθερό! Το Lash Liner είναι το πρώτο eyeliner της Kat Von D για το εσωτερικό του ματιού. Η υγρή τζελ σύνθεσή του γλιστράει στο εσωτερικό του ματιού σταθερά και στεγνώνει σε 15 δευτερόλεπτα! Bonus: το σπογγώδες πινελάκι- απλικατέρ που δεν έχουμε δει όμοιό του!

2. Dagger Tattoo Liner για τέλειο cat eye!

Το cat eye, αυτή η τραβηγμένη γραμμή eyeliner στις εξωτερικές γωνίες του ματιού που επιμηκύνει τα μάτια και σου εξασφαλίζει super sexy βλέμμα χωρίς να κοπιάσεις καθόλου γι’αυτό. Ή, καλύτερα, χωρίς να κοπιάσεις καθόλου γι’αυτό ΠΛΕΟΝ! Το Dagger Tattoo Liner έχει λοξή άκρη η οποία έχει κοπεί με κλίση 30 μοιρών για ενσωματωμένες ίσιες γραμμές. Με απλά λόγια: πετυχαίνεις την τέλεια γραμμή όποιο κι αν είναι το σχήμα των ματιών σου απλώς μετακινόντας το eyeliner από την εσωτερική γωνία προς τα έξω!

3. Ink Well Long-Wear για ματ αποτέλεσμα!

Αυτό το eyeliner (Ink Well Long- Wear) έχει την πιο λεπτή γραμμή που συνάντησες ποτέ ενώ επίσης στεγνώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσει στα μάτια ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα! Αυτό, όμως, που αγαπήσαμε περισσότερο σε αυτό το eyeliner είναι οι αποχρώσεις του! Εκτός από μαύρο κυκλοφορεί ακόμη και σε κόκκινο, μπλε, λευκό και σάπιο μήλο.

Τρία ολοκαίνουργια eyeliner, plus ένα best seller όλα με την ίδια συγκλονιστική σύνθεση. Ανακάλυψέ τα και είμαι σίγουρη ότι από τη στιγμή που το κάνεις θα κάνεις και το eyeliner signature μακιγιάζ σου!

READ more