Τρία ολοκαίνουρια καλοκαιρινά κραγιόν που μπορούν να ξετρελάνουν ακόμη και μια beauty editor!

Όταν είσαι beauty editor μέρος της δουλειάς σου είναι να τεστάρεις προϊόντα και νέα λανσαρίσματα που φτάνουν κάθε τόσο στα χέρια σου (ναι, ξέρω! Η δουλειά μου είναι φρικτή!). Και αυτό μεταφράζεται σε κάμποσες beauty αφίξεις στις οποίες έχεις συνηθίσει, αλλά ανάμεσα σε αυτές τις beauty αφίξεις υπάρχουν πάντα τα προϊόντα εκείνα που θα σε κάνουν να ανοίξεις διάπλατα τα μάτια σου από ενθουσιασμό!

Ό,τι δηλαδή συνέβη όταν στα χέρια μου έφτασαν τα νέα κραγιόν Revlon, Ultra High Definition Lipstick. Όσον αφορά την σύσταση η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι δεν περιέχει κερί αλλά έχει σύνθεση gel που απλώνεται πάνω στα χείλη τέλεια και με έναν ανάλαφρο τρόπο, χωρίς να τα βαραίνει. Αλλά πολύ πριν δοκιμάσω την σύνθεσή τους, είχα ήδη ενθουσιαστεί με τις super καλοκαιρινές αποχρώσεις (aka είχα προεξοφλήσει το γεγονός ότι θα έγραφα γι’αυτά τα κραγιόν!).

Και αν θες να πας διαβασμένη στο stand της Revlon (και αν δείχνεις την στοιχειώδη εμπιστοσύνη στην beauty editor σου) δες και σημείωσε αποχρώσεις παρακάτω…

Με την σειρά που τα βλέπεις στο χέρι μου: Azalea, Hibiscus και Azalea.

Τα κραγιόν κοστίζουν €10.84 και είναι από τα πιο flashy, καλοκαιρινά χρώματα που έχουν φτάσει στο γραφείο για καλοκαίρι!

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται;

Read More

And More