Βαφή βλεφαρίδων! Για 6 εβδομάδες ξεχνάς τη μάσκαρα!

Βαφή μαλλιών… Σπάνια φλερτάρω με την ιδέα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Βαφή βλεφαρίδων, όμως; Θα την έκανα πολύ ευχαρίστως! Δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες σαν να φοράς μάσκαρα 24/7 χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνεις ντεμακιγιάζ ματιών όταν επιστρέψεις σπίτι. Και χωρίς, φυσικά, να βλέπεις το επόμενο πρωί στο μαξιλάρι σου σημάδια μάσκαρα που δεν έφυγε ποτέ. Η Δήμητρα Γουλά, αισθητικός με πελατολόγιο που μετρά πολλές διάσημες ελληνίδες, μου τα είπε όλα. Πόσο; Πότε; Πώς; Για κάθε απορία πήρα και μια σαφή απάντηση και δρομολόγησα ήδη το ραντεβού μου για την ερχόμενη εβδομάδα!

Πώς γίνεται;
Καθαρίζουμε τα βλέφαρα, στεγνώνουμε τις βλεφαρίδες και μονώνουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα βάζοντας κρέμα. Κάτω από τις βλεφαρίδες βάζουμε ένα pom pon εμποτισμένο με ορό ματιών και τοποθετούμε την βαφή σε κάθεμια βλεφαρίδα με ένα ειδικό πινελάκι (λεπτό, σαν ζωγραφικής). Πιάνουμε βλεφαρίδα, βλεφαρίδα και την βάφουμε από την ρίζα και προς τα έξω. Αφήνουμε για 10 λεπτά το προϊόν πάνω στις βλεφαρίδες μας κι έπειτα αφαιρούμε με νερό. Ολοκληρώνουμε με ένα serum ματιών για να τα φροντίσουμε.

Τι αποτελέσματα έχει; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος;
Είναι οργανικά προϊόντα, τελείως συμβατά με τα μάτια και δεν προκαλούν καμία αλλεργία, δεν υπάρχει κανένας φόβος για ερεθισμό. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολες. Ενδείκνυται για καστανές έως ξανθές, για βλεφαρίδες που είναι μαύρες αυτό που κάνει είναι να αυξάνει τον όγκο. Διότι το χρώμα που εγκλωβίζεται μέσα στα λέπια της τρίχας την κάνει να δείχνει πιο χοντρή. Έτσι, το βλέμμα είναι πιο έντονο και οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες.

Μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε διάφορα χρώματα;
Ναι. Τα χρώματα που υπάρχουν είναι μαύρο, blue black, καφέ και καφέ ανοιχτό για πολύ ξανθές κοπέλες που θέλουν να τονίσουν τα μάτια τους.

Υπάρχει περίπτωση να “τρέξει” το χρώμα;
΄Οχι! Ο καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν έχουν καθόλου επιπτώσεις στο χρώμα. Αντίθετα, πολλές κοπέλες κάνουν βαφή στις βλεφαρίδες τους πριν φύγουν για διακοπές ώστε να έχουν έντονες βλεφαρίδες στη θάλασσα και να μην χρειάζεται να μακιγιάρονται καθημερινά.

Μπορώ να ντεμακιγιάρομαι κανονικά;
Φυσικά! Δεν υπάρχει κανένα θέμα και το χρώμα δεν φεύγει. Φαντάσου το κάτι σαν βαφή μαλλιών μόνο που σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε οργανικά προϊόντα, ώστε τα χρώματα να είναι φιλικά προς τα μάτια, χωρίς οξυζενέ και απόλυτα ασφαλή. Έτσι κι αλλιώς, η βαφή δεν φεύγει. απλώς οι βλεφαρίδες μας αλλάζουν και πέφτουν γι’ αυτό και το χρώμα χρειάζεται ανανέωση.

Και πόσο θα μου κοστίσει;
17 ευρώ!

Ποια η γνώμη σου; Σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις ή προτιμάς την ασφάλεια της μάσκαρα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More