Η Vanessa Hudgens έκανε μια πολύ cool και οικονομική σειρά μακιγιάζ!

Η Vanessa Hudgens έκανε μια πολύ cool και οικονομική σειρά μακιγιάζ! | tlife.gr

Η Vanessa Hudgens είναι πολλά πράγματα: ηθοποιός παύλα τραγουδίστρια παύλα instagram star. Ωστόσο, το part που την προσδιορίζει περισσότερο είναι το τρίτο και αν την ακολουθείς στο instagram θα έχεις καταλάβει τους λόγους. Αν δεν έχεις καταλάβει, μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ και να αντλήσεις μπόλικη έμπνευση για το τι θα φορέσεις, πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, αλλά κυρίως πώς θα βαφτείς!

https://www.instagram.com/p/BhdKHIqDCSs/?taken-by=vanessahudgens

Διαπιστώνοντας και η ίδια την απήχηση που έχει στο ινσταγκραμικό και όχι μόνο κοινό και όλο αυτό το beauty inspo που μας δίνει κάθε φορά, αποφάσισε να κάνει την δική της σειρά μακιγιάζ.

H σειρά περιλαμβάνει βερνίκια τα οποία κοστίζουν 3 δολάρια (seriously?) και με τα οποία η ίδια έκανε το ombre manicure που βλέπεις παραπάνω. Τα συγκεκριμένα διατίθενται στο Ulta αλλά το πιο εντυπωσιακό προϊόν της σειράς είναι η παλέτα που θα δεις παρακάτω: η Vanessa Hudgens Sinfulcolors είναι πραγματικά η πιο χρωματιστή παλέτα που έχουμε δει, θα την βρεις στο Amazon και κοστίζει 15 δολάρια! Από τις πιο οικονομικές παλέτες που μπορείς να βρεις. Σωστά;

READ more