Βγάζεις σπυράκια; 9 προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Σε όλες μας έχει συμβεί: πριν από ένα τέλειο πρώτο ραντεβού, μια σημαντική έξοδο ή απλώς μια καθημερινή μέρα βγαίνει ένα σπυράκι στο πιο κεντρικό σημείο του προσώπου μας. Και παρά το γεγονός ότι το σπυράκι ΣΟΥ δεν είναι το κέντρο του κόσμου ΤΟΥΣ, εσένα αρκεί για να σου χαλάσει την διάθεση και να σου δημιουργήσει εκείνη την αίσθηση ότι όλοι ασχολούνται με αυτό.

Από την άλλη, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο λιπαρή ή και ακνεϊκή το ένα σπυράκι σου φαίνεται αστεία υπόθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνεις απεγνωσμένα λύσεις και προϊόντα σε κάθε περίπτωση.

Λοιπόν, το task σπυράκια/ακμή/λιπαρή επιδερμίδα είναι το αγαπημένο μου κυρίως γιατί έχω 3 στα 3! Κι έχοντας δοκιμάσει 3333 προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί έξω, ξέρω!

Εδώ, λοιπόν, θα βρεις τα 9 εκείνα προϊόντα που κάνουν δουλειά στα σπυράκια και φοριούνται είτε τοπικά για εκείνα τα έκτακτα σπυράκια είτε σε όλο το πρόσωπο. Δες ποια είναι!

LAST CHANCE INFO: Αν έχεις κυστική ακμή σταμάτα να διαβάζεις και σήκωσε τώρα το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού με τον δερματολόγο σου!

Read More

And More